Na čelu brenda Kristina Hakimova nalazi se kreativni dizajner Kristina Gros (Kristina Gross). Ovaj brend je specijalizovan isključivo za proizvodnju cipela, koje su, možemo da primetimo, fenomenalne!
Cipele sa potpisom Kristina Hakimova su prvenstveno prepoznatljive zbog loga brenda koji ima oblik pauka, a zatim i po fenomenalnom dizajnu i kvalitetu samih cipela.

Predstavljamo vam novu glamuroznu kolekciju cipela ovog brenda, koja je zaista neodoljiva. Reč je o kolekciji za zimu 2013/2014. godine, te tako se u okviru iste nalaze kako svečane cipele, tako i čizme.

Ono što je za ove cipele interesantno jeste da su pravljene od najfinijih materijala i da su ukrašene ogromnim brojem Swarovski kristala. Isto tako, možemo da primetimo da su štikle svih sandala, cipela i čizama iz ove kolekcije veoma elegantne – tanke i zlatne.

Na prvoj fotografiji možete da vidite primer prelepih cipela, kao i sandala iz ove kolekcije. Cipele su smaragdnozelene boje i ukrašene su divnim smaragdnim i zlatnim kristalima. Sandale su pak crne sa bronzanim kristalima. Veoma je interesantan oblik kaiševa na njima.

01 Cipele Kristina Hakimova Nova glamurozna kolekcija cipela sa potpisom Kristina Hakimova

Smaragdne cipele / crne sandale

Na narednoj fotografiji možete da vidite po cipelu iz dva različita para, kao i predstavnicu sandala koja je bila i na predhodnoj fotografiji, ali iz drugog ugla. Cipele su indigoplave i smaragdne. Ove boje dominiraju kolekcijom. Svakako, i ove cipele su ukrašene predivnim kristalima.

02 Cipele Kristina Hakimova Nova glamurozna kolekcija cipela sa potpisom Kristina Hakimova

Smaragdne cipele / indigo cipele / crne sandale

Na trećoj fotografiji predstavljana su dva modela čizama, jedne duboke i jedne plitke, a i jedne i druge su pravljene od kože i izgledaju fenomenalno. Na predstavnici dubokih čizama jasno se vidi čuveni logo brenda – pauk. Štikla plitkih čizama je ukrašena detaljima koji izgledaju kao tri komada tankih zlatnih žica obavijenih oko štikle. Fabulozno, zaista!

03 Cipele Kristina Hakimova Nova glamurozna kolekcija cipela sa potpisom Kristina Hakimova

Crne duboke / plitke čizme

Na ovoj fotografiji možete da vidite predstavnicu fenomenalnih cipela otvorenih prstiju. Cipele su obložene kombinacijom crnih, braon i zelenih kristala. Veoma su elegantne.

04 Cipele Kristina Hakimova Nova glamurozna kolekcija cipela sa potpisom Kristina Hakimova

Cipele otvorenih prstiju obložene šarenim kristalima

Elegantan leopard print napravljen od kristala nalazi se na cipelama koje vam predstavljamo na petoj, ujedno i poslednjoj fotografiji po redu. Model cipela je isti kao i na predhodnoj fotografiji, ali je dizajn drugačiji. Egzotična elegancija, odlično!

05 Cipele Kristina Hakimova Nova glamurozna kolekcija cipela sa potpisom Kristina Hakimova

Cipele otvorenih prstiju obložene kristalima u vidu leopard printa


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments