Kako to izgleda odrastati u kraljevskoj porodici, a kako izgleda kada postaneš deo kraljevske porodice? Kako izgleda kada se tvoj život menja iz korena, dok sve to prate na hiljade medija širom sveta? Kako izgleda kada se boriš protiv svih i kada konstatno gubiš, pokušavajući da isplivaš i dokažeš da ti nisi to čime te predstavljaju predstavnici sedme sile?

Najpoznatiji kraljevski par, Hari i Megan, bili su i i dalje su meta i poslastica svih medija. Gotovo celi svet se naslađivao njihovim problemima iza visokih kapija, gotovo svi mediji su jedva dočekali da se nešto tako veliko desi. Megan i Hari su uradili nešto sasvim neočekivano i dali na tacni materijal za hiljade i hiljade stranica i naslova o njihovom životu onog trenutka kada su rešili da ne idu stopama kojim se obično ide. 

Spektakularni naslovi, slasni tračevi, neobjavljene fotografije, neobjavljena pisma, teorije zavere i sve ono što ide uz velike skandale. Sve je to naravno deo života prepoznatih ljudi. I iako nam se čini da znamo sve o ovom poznatom paru, jer šta tu ima više da se zna, možda ipak malo grešimo. Naime, u to će nas uveriti dvojica reportera koji godinama prate kraljevsku britansku porodicu i koji će objavite knjigu od vojvodi i vojvotkinji od Saseksa. 

Knjiga će nositi naziv Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family. 

Reporteri, a uskoro i pisci, kažu da će ovo biti istinita priča, koja će pomeriti granice i koja će nas uveriti da nije istina baš sve što smo čuli. Reporteri obećavaju da će stranice iza korica zaista zadovoljiti našu potrebu za informacijama. 

Cilj ove knjige je da prikažu Hari i Megan kao humanitarce, kao ljude koji čine dobra dela, kao ljude koji pomažu i inspirišu, koji nadahnjuju svojim postupcima i dobrim primerima, a ne kroz tračeve, kojih ima previše i koji se vrlo često i ne podudaraju.

Comments