Brend Christian Louboutin, koji ovih dana slavi deset godina vladavine čuvenih crvenih potpetica, predstavio je novu kolekciju, za proleće/leto 2015. godine.

Nova kolekcija ovog svetski poznatog brenda, koja je predstavljena u kampanji “Water in Love” koju je radio Piter Lipman, namenjena je svim ženama koje obožavaju da nose visoke potpetice, pa je zato i sama kampanja napravljena u vodi, čime se “sugeriše” da bi cipele Christian Louboutin žene trebalo da nose i dok se kupaju.

Inspiraciju za novu kolekciju cipela, tašni i čuvenih crvenih potpetica, popularni kreator je našao u čuvenom romanu “Lolita”, Vladimira Nabokova, dok je u okviru kolekcije predstavljen i novi model cipela, Mirage, koji će narednog proleća i leta biti glavni adut svih žena od stila.

Pogledajte kako izgleda nova kolekcija brenda Christian Louboutin.

nova kolekcija brenda christian louboutin 1 Nova kolekcija brenda Christian Louboutin nova kolekcija brenda christian louboutin 2 Nova kolekcija brenda Christian Louboutin nova kolekcija brenda christian louboutin 3 Nova kolekcija brenda Christian Louboutin

Jasna Đorđević

Comments