Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Devojke koje su prethodnih godina učestvovale na NIVEA izborima imali ste priliku da vidite na modnim pistama Beogradskog Fashion Week-a, kao i revijama za najpoznatije modne dizajnere, a neke od njih započele su internacionalnu modeling karijeru. Nedavno su upravo ove devojke imale priliku za zatvore reviju Nicole de Main, londonske dizajnerke. Pored pojavljivanja u brojnim emisijama na najpopularnijim TV kanalima devojke su snimale i spotove sa najpoznatijim muzičkim zvezdama. Naravno, ni vredne robne i novčane nagrade koje su dobile pobednice prethodnih izbora nikoga nisu ostavljale ravnodušnim.

Ovogodišnji izbori će biti održani u Novom Sadu 12. maja, zatim u Nišu i Kragujevcu 13. maja i u Beogradu 19. maja. Sve devojke koje uđu u uži izbor očekuje profesionalna obuka, a najbolje od njih će učestvovati na finalnom New Faces powered by NIVEA Soft izboru koji će biti održan 30. juna u Delta City-ju. Pobednice očekuju poklon kartice Erste Banke sa iznosima od 1000, 500 i 300 evra, atraktivno letovanje, ekskluzivna haljina Nicole de Main sa London Fashion Week-a, vredni NIVEA poklon paketi i brojna druga iznenađenja!

Ukoliko imate više od 14 godina i visinu preko od 172 cm prijavu sa podacima o godištu, visini, obimu grudi, struka i bokova, boji kose, očiju, kao i fotografije možete poslati na adresu models@click.co.rs.

Editors choice