Modna kuća Luna novom kolekcijom jesen – zima 2013/2014 i ovoga puta je opravdala poverenje svojih vernih potrošača. Svi modeli iz nove kolekcije kreirani tako da predstavljaju odličan izbor kako za poslovne sastanke, razne svečanost, ali i za sve  neformalne prilike u kojima treba dobro izgledati. Opuštenost i udobnost i dalje u zaštitni znak svih Luninih modela. I jesenja i zimska kolekcija podeljene su u  nekoliko tematskih celina u zavisnosti od boja koje preovlađuju i vrste materijala od kojih su sašiveni modeli.

luna0010 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Jesenja kolekcija

Kolekcija jesen 2013 je veoma upadljiva i bitno drugačija  u odnosu na Lunine prethodne kolekcije. Pre svega do izražaja dolaze jarke boje u detaljima i geometrijski oblici.

Jesenja kolekcija deli se na dve grupe:

U prvoj grupi dominiraju kontrasti i geometrija koja je kombinovana sa jednostavnim baznim komadima pa su zato pogodni za brojne zanimljivne modne kombinacije. U ovoj grupi se nalazi materijal u Chanel stilu u bež boji, koji ima izražene detalje i dobro se kombinuje sa crnim artiklima, a  tu su i modeli za svečane prilike u bež i crnoj boji, sa štrasom. Boje koje preovladavaju u ovoj grupi su bež, pesak, bela, crna i narandžasta.

luna0014 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

U drugoj grupi je dominantna plava boja, a najupadljivi su materijali koji imaju crnu osnovu i kontrastnu štampu u plavoj boji. Ostale boje u ovoj grupi su pesak i crna te se dobro oslanjaju na modele iz prve grupe i lako ih je međusobno kombinovati.

Materijal u zakard stilu čija je osnova u boji peska sa tankim prugama u crnoj boji daje modelima koji su od njega napravljeni posebno interesantnu notu i deluje veoma elegantno. Ovaj dezen štampan je i na štofu i na providnim viskoznim materijalima koji su kombinovani na nekoliko modela. Posebno je zanimljiva uska suknja na preklop i široka suknja sa faltama.

luna0017 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Zimska kolekcija

I u ranijim Luninim zimskim kolekcijama posebno se ističu Lunini kaputi i oni su prisutni u svakoj grupi, a kreirani su tako da zadovolje različite ukuse i potrebe.

Zimska kolekcija podeljena je u 3 grupe

Modeli u prvoj grupi su u kombinaciji boja: trikizna, bež, bela i pesak.

luna0021 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Od materijala, akcenat je na bež veluru sa sivom plišanom tampom koji je prisutan kod modela kaputa, suknje i pelerine. Po motivu identična štampa prisutna je na pletenini od koje su izrađeni sako i tunika, kao i štampa. Većina modela napravljena je od viskoznih materijala.

U drugoj grupi su modeli u neutralnim tonovima: bež, pesak i roze, sa prugastim printom. Krzno sa dugom dlakom u pesak i roze boji prisutno je kao detalj na kaputima i pončou, na bundi i prsluku, ali i kao samostalne kragne. Od krzna sa kratkom dlakom u pesak boji – ružice napravljeni su modeli bunde i prsluka.

luna0032 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Treća grupa je koloritom potpuno drugačija od prethodne dve. Iz neutralnih tonova prelazimo u kombinacije boja: crna, crvena, bela i siva.

Za svečane prilike u ponudi su haljine  od čipke u crnoj i crvenoj boji.

luna0041 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Modna kuća Luna trudi se da njeni modeli ostanu prepoznatljivi i posebni, da ih kao i do sada nose  žene koje su sigurne u sebe, svesne svojh kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju.

Comments