#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Nova Luna kolekcija za jesen – zimu 2013/2014

Nova Luna kolekcija za jesen – zimu 2013/2014

Modna kuća Luna novom kolekcijom jesen – zima 2013/2014 i ovoga puta je opravdala poverenje svojih vernih potrošača. Svi modeli iz nove kolekcije kreirani tako da predstavljaju odličan izbor kako za poslovne sastanke, razne svečanost, ali i za sve  neformalne prilike u kojima treba dobro izgledati. Opuštenost i udobnost i dalje u zaštitni znak svih Luninih modela. I jesenja i zimska kolekcija podeljene su u  nekoliko tematskih celina u zavisnosti od boja koje preovlađuju i vrste materijala od kojih su sašiveni modeli.

luna0010 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Jesenja kolekcija

Kolekcija jesen 2013 je veoma upadljiva i bitno drugačija  u odnosu na Lunine prethodne kolekcije. Pre svega do izražaja dolaze jarke boje u detaljima i geometrijski oblici.

Jesenja kolekcija deli se na dve grupe:

U prvoj grupi dominiraju kontrasti i geometrija koja je kombinovana sa jednostavnim baznim komadima pa su zato pogodni za brojne zanimljivne modne kombinacije. U ovoj grupi se nalazi materijal u Chanel stilu u bež boji, koji ima izražene detalje i dobro se kombinuje sa crnim artiklima, a  tu su i modeli za svečane prilike u bež i crnoj boji, sa štrasom. Boje koje preovladavaju u ovoj grupi su bež, pesak, bela, crna i narandžasta.

luna0014 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

U drugoj grupi je dominantna plava boja, a najupadljivi su materijali koji imaju crnu osnovu i kontrastnu štampu u plavoj boji. Ostale boje u ovoj grupi su pesak i crna te se dobro oslanjaju na modele iz prve grupe i lako ih je međusobno kombinovati.

Materijal u zakard stilu čija je osnova u boji peska sa tankim prugama u crnoj boji daje modelima koji su od njega napravljeni posebno interesantnu notu i deluje veoma elegantno. Ovaj dezen štampan je i na štofu i na providnim viskoznim materijalima koji su kombinovani na nekoliko modela. Posebno je zanimljiva uska suknja na preklop i široka suknja sa faltama.

luna0017 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Zimska kolekcija

I u ranijim Luninim zimskim kolekcijama posebno se ističu Lunini kaputi i oni su prisutni u svakoj grupi, a kreirani su tako da zadovolje različite ukuse i potrebe.

Zimska kolekcija podeljena je u 3 grupe

Modeli u prvoj grupi su u kombinaciji boja: trikizna, bež, bela i pesak.

luna0021 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Od materijala, akcenat je na bež veluru sa sivom plišanom tampom koji je prisutan kod modela kaputa, suknje i pelerine. Po motivu identična štampa prisutna je na pletenini od koje su izrađeni sako i tunika, kao i štampa. Većina modela napravljena je od viskoznih materijala.

U drugoj grupi su modeli u neutralnim tonovima: bež, pesak i roze, sa prugastim printom. Krzno sa dugom dlakom u pesak i roze boji prisutno je kao detalj na kaputima i pončou, na bundi i prsluku, ali i kao samostalne kragne. Od krzna sa kratkom dlakom u pesak boji – ružice napravljeni su modeli bunde i prsluka.

luna0032 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Treća grupa je koloritom potpuno drugačija od prethodne dve. Iz neutralnih tonova prelazimo u kombinacije boja: crna, crvena, bela i siva.

Za svečane prilike u ponudi su haljine  od čipke u crnoj i crvenoj boji.

luna0041 Nova Luna kolekcija za jesen   zimu 2013/2014

Modna kuća Luna trudi se da njeni modeli ostanu prepoznatljivi i posebni, da ih kao i do sada nose  žene koje su sigurne u sebe, svesne svojh kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju.

Editors choice