Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Od kad je sveta i veka – ili bar od kada obeležavamo Dan zaljubljenih, naše jače polovine se žale koliko im je teško da pronađu savršen poklon. Bilo da je vaša veza nova ili već duže vreme odoleva svim izazovima modernog dejtinga, mi žene ipak volimo kada nas dragi i tog 14. februara podseti koliko mu je stalo do nas.

Ako trenutno odmahuješ glavom i misliš u sebi “Ne, ne, meni zaista nije važan ovaj datum, ljubav se slavi svaki dan i dovoljno je da od dragog dobijem buket cveća!” – znaj da si u manjini! PANDORA, svetski poznat brend nakita, je uradila studiju prilikom koje je intervjuisano preko 7,000 mušakaraca i žena iz sedam zemalja i tri kontinenta, i otkrila da žene smatraju nakit najboljim poklonom za Dan zaljubljenih ali 77% uglavnom dobija cveće ili čokolade!

Dakle, toliko o tome. Drugim rečima, volimo nakit, želimo nakit i više se nećemo ustručavati da to priznamo!

pandora5 Nova PANDORA kolekcija za Dan zaljubljenih je stigla i želećeš da imaš svaki komad!

Ipak, ono što je studija takođe otkrila jeste da 65% žena veruje da dobijaju bolje poklone od svog voljenog kada mu daju nagoveštaj šta žele, a svega 33% njih to zapravo i čini. Zato je PANDORA odlučila da pozove žene da daju očiglednije i smelije nagoveštaje koji neće proći neprimećeno kako bi osigurale da će dobiti poklon koji zaista žele ove godine, a mi se potpuno slažemo i podržavamo ovu odluku!

Kako bismo ti pomogli da što pre započneš sprovođenje plana želim-ovu-PANDORA-ogrlicu izabraili smo 5 komada nakita iz nove kolekcije za Dan zaljubljenih “Eksplozija ljubavi”, u koje smo se zaljubile! A ukoliko momci devojaka iz redakcije slučajno čitaju ovaj tekst (znamo da to činite čak iako nećete da nam priznate), neka vam predlozi u nastavku budu najveći hint ikada, ok?! OK.

Ogrlica “Drvo ljubavi”

pandora 3 Nova PANDORA kolekcija za Dan zaljubljenih je stigla i želećeš da imaš svaki komad!

Neka tvoja osećanja cvetaju uz ovaj srebrni privezak, na kom je u srcu uokvireno drvo života sa detaljima poput listova sa crvenim i roze emajlom i ugraviranom porukom “You & me”. Potpuno očaravajuća i nesvakidašnje romantična ogrlica, izgledaće upečatljivo na jednobojnim majicama, košuljama i haljinama.

Editors choice