Emodži prvesci “Ljubite više” i “Poljubac

Mlađe generacije obožavaju da se izražavaju emodžijima – jer mnogo toga može da “stane” u jednu malu sličicu! Ovi privesci za narukvice su zato zaista idealan izbor – pogotovo ako ti skoro pa dvadesetčetvoročasovna razmena poruka sa dragim nije strana stvar! Najviše nam se dopadaju privesci “Poljubac” i “Ljubite više” na kom su crveni kubni cirkoni!

Pandora 1 Nova PANDORA kolekcija za Dan zaljubljenih je stigla i želećeš da imaš svaki komad!

Minđuše “Čista ljubav”

Kada vidimo ove minđuše zaista osećamo čistu ljubav prema njima! Srebrne viseće minđuše sa roze kamenom, diskretno su upečatljive i savršen izbor za sve devojke koje vole minimalistički stil.

Prsten “Ti i Ja”

U novoj PANDORA kolekciji se nalazi zaista puno predivnog prstenja, ali naše srce je zatreperilo kada je ugledalo ovaj “Ti i ja” model! Ukrašen je crvenim kamenom u obliku srca i sadrži ugraviranu poruku “You & Me”, odakle je i dobio ime, a može se nositi zasebno ili u nizu sa drugim prstenjem!

pandora 4 Nova PANDORA kolekcija za Dan zaljubljenih je stigla i želećeš da imaš svaki komad!

Roze plutajući medaljon ključ

Zaključaj vaše dragocene uspomene ovim medaljonom ukrašenim roze kamenčićima. Dostupan je u dve veličine i kada god ga pogledaš, učiniće da se setiš vaših najlepših trenutaka!

Dakle, sve što je sada ostalo da uradiš jeste da izabereš svoj željeni poklon i dragom daš mali nagoveštaj u kom pravcu da se uputi kada krene u kupovinu! Nova PANDORA kolekcija nakita povodom Dana zaljubljenih “Eksplozija ljubavi dostupna je u svim PANDORA radnjama, a sam nagoveštaj mu možeš poslati i putem PANDORA sajta, klikom na “pošaljite nagoveštaj” koji se nalazi ispod svakog komada nakita koji želiš! Jednostavno, zar ne?!

pandora6 Nova PANDORA kolekcija za Dan zaljubljenih je stigla i želećeš da imaš svaki komad!

Osim toga, ne zaboravi da zapratiš PANDORA nakit Facebook-u i Instagram-u i nadamo se da ćeš ovog Dana zaljubljenih dobiti baš onaj poklon koji želiš.

Comments