Kao da nije dovoljno to što morate da skupite snage da pozovete nekoga na sastanak, da odlučite koja kombinacija vam najbolje stoji i na koji način da sredite kosu taj dan, u ovo vreme kada su ulozi sve veći, a mesta sve “izvikanija”, treba naći i pravi inovativni način da osmislite sjajan prvi dejt. Evo nekoliko ideja koji će vam pomoći da oduševite partnera.

Kuvajte zajedno

Nešto što vaš partner sigurno neće očekivati jeste da ga uposlite već na prvom dejtu. Kupite namirnice za neko lako spremljivo jelo, sa prostorom za improvizovanje i navucite kecelju. Tako ćete izbeći potencijalne “neprijatne tišine”, brže se opustiti nego u nekom skučenom kafiću sa preglasnom muzikom, a smeh i zabava su neizbežni. Čak i ako nemate pojma kako se zapravo pravi jelo, zabavljajte se, igrajte sa hranom, u najgorem slučaju ćete naručiti pizzu i smejati se ostatku večeri.

kuvanje Nove ideje za prvi dejt

Vožnja rikši

Iako sve češće mladi izbegavaju prve sastanke u toku dana, preporučujemo da se prepustite, zaboravite na dnevno svetlo, preteranu šminku i štikle, obujete patike za šetanje i svratite na prvo šetalište pored reke sa izabranim partnerom. Iznajmite rikše na sat vremena i provozajte se duž keja, iskustvo je nezaboravno. Rikše su vozilo koje podseća na dva bicikla spojena klupom koje mogu da dostignu veoma malu brzinu tako da nećete imati problema da slobodno razgovarate i bolje se upoznate.

Comments