Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Novi model kreditne linije

Novi model kreditne linije

Banca Intesa proširila je ponudu kreditnih proizvoda u okviru linije specijalizovanih potrošačkih i gotovinskih zajmova za finansiranje zdravstvenih usluga – Intesa Vita. Građanima su odnedavno na raspolaganju tri nova kreditna modela posredstvom kojih je moguće platiti postupak uklanjanja očne dioptrije, lečenje vena laserom, ali i kupiti sve vrste ortopedskih pomagala. Pored navedenih zajmova, program Intesa Vita i dalje obuhvata kredite za finansiranje čuvanja i skladištenja matičnih ćelija, vantelesne oplodnje, stomatoloških usluga, kao i banjskog i wellness lečenja, koji su građanima od sada dostupni po još povoljnijim kamatnim stopama.

Svi modeli u okviru Intesa Vita linije plasiraju se u vidu potrošačkih zajmova, a imajući u vidu niz dodatnih troškova koji prate procese čuvanja i skladištenja matičnih ćelija i vantelesne oplodnje, Banca Intesa za ove namene odobrava i gotovinske kredite. Takođe, po istim uslovima koje podrazumeva program Intesa Vita odobravaju se i potrošački zajmovi za kupovinu opreme za bebe.

“Banca Intesa je u želji da društvenu odgovornost inkorporira u sve segmente poslovanja, razvila program specijalnih kreditnih proizvoda pod nazivom Intesa Vita, kako bi građanima ponudila kvalitetnu i specijalizovanu finansijsku podršku pri regulisanju troškova zdravstvenih usluga. Programom Intesa Vita banka nastoji da ne samo svojim klijentima već i svim drugim građanima, pod jednakim i najpovoljnijim kreditnim uslovima, kada je reč o potrošačkim i gotovinskim pozajmicama Banca Intesa, omogući realizaciju nekih od najlepših dugoročnih planova, kao i odgovornu i pravovremenu brigu o zdravlju bez naglog opterećenja kućnog budžeta.”, izjavio je Predrag Milenović, v.d. direktora Sektora za upravljanje segmentom klijenata fizičkih lica i direktor Sektora za upravljanje segmentom klijenata malog biznisa Banca Intesa.

Od uvođenja Intesa Vita programa u maju 2012. godine, interesovanje klijenata za kreditnim modelima u okviru linije kontinuirano raste. Banca Intesa beleži više realizovanih kredita u domaćoj valuti u odnosu na pozajmice indeksirane u evrima pri čemu je gotovo kompletan portfolio Intesa Vita zajmova plasiran u dinarima. Najtraženije su pozajmice za finansiranje vantelesne oplodnje i krediti za skladištenje i čuvanje matičnih ćelija koji čine preko 90 odsto ukupno realizovanih zajmova. Prosečan korisnik Intesa Vita kreditne linije ima oko 37 godina života.
Potrošački zajmovi Intesa Vita dostupni su u dinarima i indeksirani u evrima. Dinarski model kredita Banca Intesa plasira bez učešća, u maksimalnom iznosu do 800,000 dinara i sa rokom otplate do 60 meseci. Kamatna stopa za navedeni model je fiksna i iznosi 17 odsto na godišnjem nivou. Intesa Vita potrošački kredit indeksiran u evrima dostupan je u maksimalnom iznosu do 8,000 evra i sa rokom otplate do 84 meseci. Za ovaj tip zajma kamata je takođe fiksna i iznosi 9 odsto na godišnjem nivou, a model indeksiran u evrima uključuje i depozit u minimalnom iznosu od 30 odsto.

Intesa Vita gotovinski zajmovi odobravaju se u dinarima i indeksirani u evrima. Dinarski model kredita plasira se bez učešća u maksimalnom iznosu do 500,000 dinara i sa rokom otplate do 60 meseci. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 17 odsto na godišnjem nivou. Isti tip kredita indeksiran u evrima Banca Intesa odobrava u maksimalnom iznosu do 7,000 evra i uz period otplate do 60 meseci.

unnamed 31 Novi model kreditne linije

Za Intesa Vita gotovinski kredit indeksiran u evrima kamata je fiksna i iznosi 9 odsto na godišnjem nivou, a za odobrenje pozajmice potrebno je obezbediti depozit u minimalnom iznosu od 30 odsto

Intesa Vita predstavljena uz Jogu smeha

U prijatnoj atmosferi hotela “Metropol”, Banca Intesa predstavila je proširenu liniju specijalizovanih potrošačkih i gotovinskih zajmova za finansiranje zdravstvenih usluga – Intesa Vita, uz originalnu demonstraciju Joge smeha za odabrane predstavnike internet zajednice.

Smeh joga se smatra novim lekom za današnjicu.

U pitanju je inovativni program koji vežbanjem spaja telo i um i čiji se uticaj velikom brzinom širi svetom. To je ujedno i najekonomičnija, najkraća i naučno dokazana tehnika koja daje energiju, uklanja umor i smanjuje stres. Smeh joga je novi koncept smeha bez razloga koji je zasnovan na naučnoj činjenici da telo ne prepoznaje razliku između simuliranog i iskrenog smeha i vrši iste fizičke, biološke, psihičke i emocionalne promene.

A kako bi zdrav život poneli sa sobom i preneli u svoje domove, svi učesnici konferencije dobili su na poklon knjigu posvećenu zdravom životu i pravilnoj ishrani. Jer, kao što je rekao čuveni filozof Šopenhauer, “Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa”.

Editors choice