Banca Intesa proširila je ponudu kreditnih proizvoda u okviru linije specijalizovanih potrošačkih i gotovinskih zajmova za finansiranje zdravstvenih usluga – Intesa Vita. Građanima su odnedavno na raspolaganju tri nova kreditna modela posredstvom kojih je moguće platiti postupak uklanjanja očne dioptrije, lečenje vena laserom, ali i kupiti sve vrste ortopedskih pomagala. Pored navedenih zajmova, program Intesa Vita i dalje obuhvata kredite za finansiranje čuvanja i skladištenja matičnih ćelija, vantelesne oplodnje, stomatoloških usluga, kao i banjskog i wellness lečenja, koji su građanima od sada dostupni po još povoljnijim kamatnim stopama.

Svi modeli u okviru Intesa Vita linije plasiraju se u vidu potrošačkih zajmova, a imajući u vidu niz dodatnih troškova koji prate procese čuvanja i skladištenja matičnih ćelija i vantelesne oplodnje, Banca Intesa za ove namene odobrava i gotovinske kredite. Takođe, po istim uslovima koje podrazumeva program Intesa Vita odobravaju se i potrošački zajmovi za kupovinu opreme za bebe.

“Banca Intesa je u želji da društvenu odgovornost inkorporira u sve segmente poslovanja, razvila program specijalnih kreditnih proizvoda pod nazivom Intesa Vita, kako bi građanima ponudila kvalitetnu i specijalizovanu finansijsku podršku pri regulisanju troškova zdravstvenih usluga. Programom Intesa Vita banka nastoji da ne samo svojim klijentima već i svim drugim građanima, pod jednakim i najpovoljnijim kreditnim uslovima, kada je reč o potrošačkim i gotovinskim pozajmicama Banca Intesa, omogući realizaciju nekih od najlepših dugoročnih planova, kao i odgovornu i pravovremenu brigu o zdravlju bez naglog opterećenja kućnog budžeta.”, izjavio je Predrag Milenović, v.d. direktora Sektora za upravljanje segmentom klijenata fizičkih lica i direktor Sektora za upravljanje segmentom klijenata malog biznisa Banca Intesa.

Od uvođenja Intesa Vita programa u maju 2012. godine, interesovanje klijenata za kreditnim modelima u okviru linije kontinuirano raste. Banca Intesa beleži više realizovanih kredita u domaćoj valuti u odnosu na pozajmice indeksirane u evrima pri čemu je gotovo kompletan portfolio Intesa Vita zajmova plasiran u dinarima. Najtraženije su pozajmice za finansiranje vantelesne oplodnje i krediti za skladištenje i čuvanje matičnih ćelija koji čine preko 90 odsto ukupno realizovanih zajmova. Prosečan korisnik Intesa Vita kreditne linije ima oko 37 godina života.
Potrošački zajmovi Intesa Vita dostupni su u dinarima i indeksirani u evrima. Dinarski model kredita Banca Intesa plasira bez učešća, u maksimalnom iznosu do 800,000 dinara i sa rokom otplate do 60 meseci. Kamatna stopa za navedeni model je fiksna i iznosi 17 odsto na godišnjem nivou. Intesa Vita potrošački kredit indeksiran u evrima dostupan je u maksimalnom iznosu do 8,000 evra i sa rokom otplate do 84 meseci. Za ovaj tip zajma kamata je takođe fiksna i iznosi 9 odsto na godišnjem nivou, a model indeksiran u evrima uključuje i depozit u minimalnom iznosu od 30 odsto.

Intesa Vita gotovinski zajmovi odobravaju se u dinarima i indeksirani u evrima. Dinarski model kredita plasira se bez učešća u maksimalnom iznosu do 500,000 dinara i sa rokom otplate do 60 meseci. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 17 odsto na godišnjem nivou. Isti tip kredita indeksiran u evrima Banca Intesa odobrava u maksimalnom iznosu do 7,000 evra i uz period otplate do 60 meseci.

unnamed 31 Novi model kreditne linije

Za Intesa Vita gotovinski kredit indeksiran u evrima kamata je fiksna i iznosi 9 odsto na godišnjem nivou, a za odobrenje pozajmice potrebno je obezbediti depozit u minimalnom iznosu od 30 odsto

Intesa Vita predstavljena uz Jogu smeha

U prijatnoj atmosferi hotela “Metropol”, Banca Intesa predstavila je proširenu liniju specijalizovanih potrošačkih i gotovinskih zajmova za finansiranje zdravstvenih usluga – Intesa Vita, uz originalnu demonstraciju Joge smeha za odabrane predstavnike internet zajednice.

Smeh joga se smatra novim lekom za današnjicu.

U pitanju je inovativni program koji vežbanjem spaja telo i um i čiji se uticaj velikom brzinom širi svetom. To je ujedno i najekonomičnija, najkraća i naučno dokazana tehnika koja daje energiju, uklanja umor i smanjuje stres. Smeh joga je novi koncept smeha bez razloga koji je zasnovan na naučnoj činjenici da telo ne prepoznaje razliku između simuliranog i iskrenog smeha i vrši iste fizičke, biološke, psihičke i emocionalne promene.

A kako bi zdrav život poneli sa sobom i preneli u svoje domove, svi učesnici konferencije dobili su na poklon knjigu posvećenu zdravom životu i pravilnoj ishrani. Jer, kao što je rekao čuveni filozof Šopenhauer, “Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa”.

Comments