Verujemo da se često pitate koji je najbolji način za uklanjanje celulita. Nakon više pokušaja da se sa istim izborite, padate u očajanje. Da li vam je palo na pamet da postoje jednostavni načini za uklanjanje celulita?

Celulit imaju sve žene. Kritična mesta na kojima se pojavljuje su butine, stomak i bokovi. Oklop od pomorandžine kore je svakoj ženi noćna mora. Izgleda užasno, a mi se osećamo manje privlačnim i gubimo samopouzdanje. Međutim, celulit nije nerešivo stanje. Neke znaju način da se izbore sa njim, a neke ne. Neke vežbaju, druge ne. Neke piju dovoljnu količinu vode, druge ne. Ali svaka koja poželi da pomogne sebi zapravo to može.  Hajde da vidimo po čemu se zapravo razlikuju sve one.

Hidratacija

Znamo da ste ovo milion pita čule, ali ćemo ponoviti još milion puta ako je potrebno kako biste upamtile i istu stvar primenile. Voda čini 70% našeg organizma  i veome je važno nadoknađivati. Da, nadokanđivati. Ona kruži kroz naš organizam i naravno da isparava, a svi znamo na koji način. Zbog toga je neophodno stalno hidrirati organizam. Pijte po 1.5 do 2 l vode dnevno i za mesec dana ćete videti sasvim drugačije rezultate. Izazivamo vas!

30d8bc72afebf53003cfa65e4e7b3543 articlemain Novi načini za UKLANJANJE celulita

Kafa

Hajde ljubitelji kafe, iznenadite se! Da, kafa je odlična u borbi protiv celulita. Pre tuširanja ponesite kafu sa sobom u kupatilo. Na vlažne ruke nanesite veću količinu kafe i utrljavajte u kožu nekoliko minuta. Kafa je dobra jer ubrzava cirkulaciju, otklanja mrtve ćelije kože, a samim tim pospešuje smanjivanje celulita.

Još jedan recept sa kafom koji možete primeniti je u kombinaciji sa maslinovim uljem i providnom folijom. Recept: 1/2 šoljice kafe i litar maslinovog ulja zagrajte u mikrotalasnu pećnicu 20 minuta. Dok je smesa topla, namažite kritična mesta i uvijte providnom folijom. Ostavite da deluje 30 minuta na kaži i isperite mlakom vodom. Ovaj postupak možete primeniti i pre trčanja, na primer.

183396138453ac55968e276823098145 v4 big Novi načini za UKLANJANJE celulita

Comments