Mint-zelena boja

Uz nijanse roze, plave i lila, ove sezone možete nositi i svetlo mint nijansu, koja nas podseća na matcha latte. Ovo je boja koju ćete najverovatnije videti na stajliš devojkama koje imaju veliki broj pratilaca na Instagramu, i koje prate sve najnovije modne trendove. Ukoliko želite da se istaknete i drugima zapadnete za oko, a ipak budete deo trenda jednostavnosti – svetlomint nokti su definitivno izbor za vas!

Prirodni nokti, plus nežne linije

Evo savršenog manikira za one koji vole jednostavnost ali su ipak spremni da se barem malo potrude. Ključ je u tome da vam nokatna ploča bude veoma prirodna, za nijansu tamnija od boje vaše nokatne ploče – a zatim je možete ukrasiti simetričnim linijama u dve boje koje odaberete. Na primeru možete videti kombinaciju crvene i zelene boje, ali možete se poslužiti i sa drugim kombinacijama kontrastnih boja kao što su žuta i ljubičasta ili plava i narandžasta.

High gloss braon nokti

Već smo napomenuli da je braon boja IT boja za 2021. godinu, a još jedan način na koji je možete nositi je uz premaz ekstremno sjajnog bezbojnog laka preko. Visoki sjaj biće veoma popularan, kako u šminkanju usana, tako i u kremastim senkama za oči i manikiru, te sa ovom idejom sigurno nećete pogrešiti! Zasijajte u 2021. godini u punom sjaju!

Naslovna fotografija: instagram.com/inbeautmag

Jovana

Comments