Uz prisustvo predstavnika grada Beograda, zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i gradskog urbaniste Marka Stojčića, danas je svečano otvoren poslovni centar A+ klase, UŠĆE Tower Two, koji predstavlja novu investiciju kompanije MPC Properties, najveće domaće kompanije za razvoj nekretnina u regionu. UŠĆE Tower Two poseduje 22 sprata i površinu za izdavanje od preko 22,000 m2, a ukupna vrednost investicije je 65 miliona evra.

Usce Towers e1591871587449 Novo idealno mesto za podršku i razvoj poslovanja   svečano otvoren Ušće Tower Two

Lociran u samom srcu dešavanja Beograda, na ušću reka Save u Dunav, UŠĆE Tower Two karakteriše odlična konekcija sa svim delovima grada, a posebno imajući u vidu činjenicu da se u njegovoj neposredoj blizini nalazi najposećeniji šoping centar u regionu, UŠĆE Shopping Center, Muzej savremene umetnosti, ali i veoma sadržajan eko sistem. UŠĆE Tower Two raspolaže podzemnom garažom neto površine 21,000 m2 sa ukupno 740 parking mesta, koja zajedno sa garažom UŠĆE Shopping Center-a osigurava kapacitet od preko 2,000 mesta za motorna vozila. Ovu poslovnu zgradu karakteriše i jedinstven panoramski pogled na prestonicu, jer trenutno ne postoji nijedan objekat koji u tom smislu može da pruži sliku Beograda kao sa razglednice, kao što to omogućava pogled sa UŠĆE kula.

“Naša nova moderna i prestižna poslovna zgrada, sagrađena je u skladu sa najvišim standardima energetski efikasne zelene gradnje, a potvrda toga je BREEAM excellent sertifikacija. Cilj nam je bio da u fokus stavimo zaposlene, njihovu udobnost, zdravlje i bezbednost i da im ponudimo inovativno i kreativno radno okruženje, te da na taj način pomognemo poslodavcima da ostvare maksimalne poslovne performanse. Uvođenjem novih standarda na tržištu, Ušće Tower Two, uz ceo Ušće kompleks, predstavlja meru života i poslovanja modernog čoveka”, izjavio je Ingo Nissen, CEO kompanije MPC Properties.

Ingo Nissen CEO MPC Properties e1591871514784 Novo idealno mesto za podršku i razvoj poslovanja   svečano otvoren Ušće Tower Two

UŠĆE Tower Two je jedina zgrada koja diše”, sa decentralizovanim sistemom prirodne ventilacije integrisanim u fasadu, koji je novina na domaćem tržištu, a koji omogućava dotok svežeg vazduha u celom prostoru. Klimatski uslovi u Srbiji su idealni za primenu ovakvog energetski efikasnog sistema kojim se prostor kompletno provetrava u toku noći kada su temperature prijatne, a tokom dana zakupcima omogućava da jednim pritiskom na dugme obezbede svež vazduh u svom prostoru. Unutrašnja visina kancelarijskog prostora je 3m što je takođe tržišna novina, koja omogućava veću penetraciju dnevnog svetla i prijatniji boravak u samom objektu, a sve sa ciljem kreiranja zdravijeg radnog okruženja. 

MPC Properties ove godine, pored UŠĆE Tower Two, otvara još dva nova strateška objekta, poslovnu zgradu Navigator Business Center 2 i novi šoping centar “BEO Shopping Center”. Ukupna investicija u ove projekte je preko 250 miliona evra, što ih svrstava u red najvećih investicija u Srbiji za 2020. godinu. 

Ušće komplex e1591871477903 Novo idealno mesto za podršku i razvoj poslovanja   svečano otvoren Ušće Tower Two
Comments