Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ovo je prvi put da ćemo vam reći ne gledajte televiziju! U suprotnom čeka vas bombardovanje nekreativnošću naših kreatora medijskog prostora, što plaćenog što pretplaćenog.

Obrazovni program

Ukoliko ste i neku od prethodnih Novih godina dočekali kod kuće, ovo je savršena prilika da uhvatite film koji ste tada propustili. Poslednji put ste ostali kod kuće 2003. godine? Pa? Zar zaista mislite da se filmska ponuda promenila?! Ako 2012. čekate sami i učini vam se da neko pokušava da obije vaš topli dom, ne očajavajte. Snimljen je edukativan film sa praktičnim savetima kako da nasamarite provalnike. Bez upotrebe fizičke sile, naravno. Ako vas pak u narednoj godini očekuje važna životna odluka, postoji film i za to. Ako je plavušica koja nije znala ni šta je pravo mogla da upiše prestižan fakultet, možete i vi. Uz minimum truda, bez sumnje. Pesimiste će obradovati scene broda koji tone, iako istu scenu gledaju redovno na televiziji, još od 1997. Romantične dušice će se radovati ostrvskom pristupu ljubavi i maštati kako ni za njih jezik neće biti prepreka i kako će im neko reći da su za njih savršeni. A kako naći tu srodnu dušu? Za početak, ugasite televizor.

obrazovni Novogodišnja groznica: TV program

Sami ste za doček? Ne očajavajte, možda nešto i naučite!

Filmske premijere

Videćete premijere svih filmova koje, ukoliko niste prosečan net haker (nažalost) pa time jedan od milion “skidača” hitova, onda ste ga gledali u nešto malo preostalih bioskopa u Srbiji. Možda su vas zabolele noge u giga mega tržnom centru, pa niste znali šta dalje sa sobom. E pa taj, baš taj film!

S tim što pazite šta piše u ćošku 12, 14? Od kada postoji ta odrednica noćni program nudi porodične filmove za sve uzraste, a dnevni termini tokom radne nedelje pretrpani su serijama i filmovima do dvanaest godina! Prema tome bacite pogled na taj deo ekrana.

A ukoliko ste mislili da serijski program napreduje, pa recimo ovako – mislili ste da je od sutra bolji život, da ste srećni ljudi, da se češljate dok selo gori… E, pa baš to. Potpuno ste u pravu.

slika 212 Novogodišnja groznica: TV program

Gali napadaju. Da, opet. I ne, nije Cezar kriv. I da, Brut je sredio stvar, ali oni i dalje napadaju!

Muzički program

Tu vam ponuda izgleda ovako – podvriskivanje sa ekrana (izgleda da im nije dovoljan po sendvič od pre neki dan) sa nazovi dobro organizovanom smenom pevača, koncerti za plakanje na ramenu ili pored ramena.

Gledaćete koncerte za koje niste imali para ili makar tetkinu strinu koja radi na biletarnici da vas smesti sa strane. Ne brinite, velika većina onih koji su bili nisu videli zvezde bliže od vas. Ispunjavaće vam se po neka muzička želja, sa naglaskom na po neka.

Uz jutarnju kafu

Čestitamo, preživeli ste noć! Pošto ste uspešno izbegli neispavanost, mamurluk i glavobolju, skuvajte sebi jutarnju kaficu. Sada slobodno uključite vaš TV. Pronađite novogodišnji koncert Bečke filharmonije. Uz kafu i prijatnu muziku, zamislite želje. Evo nekih predloga: vedrije teme na vestima, ukidanje popodnevnih talk show emisija, zabranu trash voajerskih emisija (nebitno da li u njoj učestvuju anonimusi u gradu ili zvezdice na selu), stop antitalentima muzike sa Ibarske magistrale, kvalitetniji TV program. Kako? Kultura, kultura, kultura!

kafa Novogodišnja groznica: TV program

Uz jutarnju kafu smislite novogodišnje želje. Na primer, kvalitetniji TV program!


Ivona Temešberger je studentkinja novinarstva i večiti optimista. Voli putovanja, modu, doba zlatnog Holivuda, kafu, Italiju, Louboutin-a i one retke situacije kada ostane bez teksta. Veruje da “Life is not about finding yourself, it’s about creating yourself.”

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice