Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Rođena u Zimbabveu, odrasla u Velikoj Britaniji mlada manekenka Niaša Matondz (Nyasha Matonhodze) je ostvarila svoj san i sa samo šesnaest godina postala jedno od lica prestižnog brenda Louis Vuitton u njihovoj kampanji za jesen-zimu.

Prelepa Niaša otkriva da je zapkala i pomislila “Bože, koliko imaš sreće” kada je saznala da je odabrana da bude jedno od lica Louis Vuitton-ove kampanje, ali da je shvatila šta joj se dešava tek kada je sela na zadnje sedište Rolls Royce-a.

Niaša je postala poznata modnoj javnosti još 2009. godine kada je pobedila na Elite Model Look takmičenju. Od tada, snimila je mnoštvo editorijala među kojima i one za prestižne magazine “Teen Vogue” i “Harper’s Bazaar” i odradila veliki broj revija. Ovo joj je prva značajnija kampanja, a modni znalci joj predviđaju svetlu budućnost.

480f2 nyasha matonhodze 450pk052511 Nyasha Matonhodze zaštitno lice Louis Vuitton a!

Nyasha Matonhodze Nyasha Matonhodze zaštitno lice Louis Vuitton a! NyashaMatonhodze Nyasha Matonhodze zaštitno lice Louis Vuitton a!
Mina Božović je ekonomista i veliki zaljubljenik u modu i dizajn. Obožava svoju porodicu, prijatelje i dečka i ne bi ih menjala ni za šta na svetu. Trenutno u potrazi za cool dečijom odećom za svoje obožavano kumče. U slobodno vreme uređuje svoj blog Fashion Affairs. Ne veruje u bajke, ali veruje u svoje snove. Omiljena rečenica: “Life is what you make it so let’s make it memorable!”

Editors choice