Nervoza na prvom sastanku je nešto što svi mogu da očekuju, pogotovo što je gotovo nemoguće znati šta druga strana misli o vama i o čemu razmišlja. Da li mu je lepo? Da li deluje nervozno? Da li me zamišlja golu? Ko zna!

Eksperti dejtovanja kažu da ima pet ključnih stvari koje će UVEK proći kroz glavu vašem partneru na prvom sastanku.

Pročitajte dole kojih je to pet stvari i ostavite nam komentar.

“Da li se od mene sad očekuje da vodim ovaj razgovor?”

Na prvom sastanku oboje pokušavate da se uklopite u razgovorni stil ovog drugog.  Ako ste se uplašile da pričate previše, pustite ga da i on ponešto kaže i povede narednu temu. On verovatno već paniči jer misli da ne prča dovoljno ili da vas nije zainteresovao nijednom temom koju je pokrenuo. Najbolja stvar koju možete da uradite je da održite razgovor laganim i simpatičnim, i setite se – svaki put kada pričate o sebi, postavite mu pitanje o njemu!

81029 O čemu on zaista razmišlja na prvom sastanku

Najbolja stvar koju možete da uradite je da održite razgovor laganim i simpatičnim

“Nisam siguran da li će se dopasti mojoj majci!”

On vas definitivno zamišlja uz svoje prijatelje i porodicu na tom prvom sastanku, te se postarajte da prvi utisak koji ostavite bude odličan. Budite prijatne prema konobarima, ne budite previše neuredni dok jedete i postavite se kao otvorena osoba. Ovo bi trebalo da pomogne i samim tim vam omogući ulazak u njegov društveni krug.

Comments