*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

O Draganu Nikoliću s dubokim poštovanjem

O Draganu Nikoliću s dubokim poštovanjem

1/3

Bila sam klinka koja je počinjala da radi novinarski posao radio-voditelja, kad sam upoznala Milenu i Dragana. Ovo dvoje sjajnih glumaca igralo je pozorišnu duodramu “Ptic i ptica”, a posle su nas vodili na neku večeru – ne znam gde smo išli i ko je sve bio prisutan, jer sam samo sedela preko puta njih i upijala.

Bila sam fascinirana – prvo predstavom, u kojoj je svako od njih igrao nekoliko uloga – transformisali su se u različite likove, od dvoje klinaca, do bračnog para u tom dinamičnom, duhovitom i zahtevnom komadu, parirali su jedno drugom, igrali se i briljirali, prosto su bili savršeni.

A onda su se presvukli i seli za sto, da večeraju i druže se, kao obični ljudi. Razgovarali su sa svima, šalili se i jeli, razgovarali međusobno i sve je bilo tako prijatno i obično, a tako nestvarno. Osećala sam se kao na prijemu kod kraljevskog para, koji se ponašao onako kako se ponašaju svi zaista veliki ljudi – to je bila moja prva lekcija o veličini poznatih i popularnih, stalno izloženih oceni javnosti. Posle sam sretala i mnoge druge poznate i popularne i nisu svi bili tako na visini. Neki su bili arogantni, zatvoreni i distancirani, ali svi zaista veliki (poput princa Tomislava Karađorđevića, recimo) bili su vrlo komunikativni, ljubazni, zainteresovani za ljude oko sebe i sredinu u kojoj su se našli, sposobni da o svemu razgovaraju i svakome poklone pažnju, da učine da se osećate ravnopravno, uvaženo i da im se beskrajno divite.

Editors choice