Poznati domaći brend najukusnijih hlebova “Naše Zrno“, predstavio se na sajmu Lady Fair, koji je završen u nedelju 15. septembra ispred TC Ušće. “Naše Zrno“ je obradovalo sve posetioce pravom poslasticom – linijom hlebova Bazično zdravlje, brojnim iznenađenjim, nagradama kao i besplatnim savetovanjem sa nutricionistom.

Glavno iznenađenje za sve dame “Naše Zrno“ je pripremilo u saradnji sa jednom od najmlađih ali trenutno i najpopularnijih modnih kuća u Srbiji, Must Have Dizajn, kreatorke Ane Stojanović, u vidu velike nagradne igre. Must Have Dizajn je za jednu srećnu damu pripremio haljinu iz svoje najnovije kolekcije koja je premijerno predstavljena na sajmu.

DSCF3700 Oaza zdravlja i mode za dame

Nagradna igra će trajati do 22. septembra a sve informacije u vezi sa nagradnom igrom mogu se dobiti na FB strani "Tvojih 5 minuta“ i "Must Have Dizajn"

Pored toga, dame su imale priliku da na štandu brenda “Naše Zrno“ uživaju u degustaciji hlebova, da oprobaju svoje znanje u kvizu gde su osvajale brojne nagrade ali i čule zanimljive savete nutricionistkinje  Jasmine Mitrić.

 

Comments