Modni detalj koji ovog proleća i leta ne smete da zaboravite uz vaše odevne kombinacije su svakako kape i šeširi. Svi oblici i veličine, kako vodeći svetski stilisti kažu su u trendu. Na milanskim ulicama, kao i u velikim svetskim metropolama muškarci ne zaobilaze ovaj modni detalj, nezavisno od doba dana šešir ili kapa su uvek tu.

Ali pre nego šešir stavite na glavu dobro razmislite jer onaj ko nosi šešir mora da bude siguran u sebe. Šešir svakako izaziva pažnju, a sa tim se morate nositi. I ono što je bitno da znate kada idete u pozorište po bontonu šešir skidate kada se svetla u sali pogase i u pauzi ga stavljate, jer crta od šešira na čelu nije lepa za videti.

gq2011milan3 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan6 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan14 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan18 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan28 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan47 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011pitti49 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gqmilan1 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gqmilansept18 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq nyfw09 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq nyfw13 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir

Miki Živković je PR menadžer i glavni stilista svih kataloga i revija kompanije Greyhound u Bangkoku. Njegov život su moda i putovanja, hobi mu je šoping, a bolest od koje pati – manična kupovina.

Comments