Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce – gospodin šešir

Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce – gospodin šešir

Modni detalj koji ovog proleća i leta ne smete da zaboravite uz vaše odevne kombinacije su svakako kape i šeširi. Svi oblici i veličine, kako vodeći svetski stilisti kažu su u trendu. Na milanskim ulicama, kao i u velikim svetskim metropolama muškarci ne zaobilaze ovaj modni detalj, nezavisno od doba dana šešir ili kapa su uvek tu.

Ali pre nego šešir stavite na glavu dobro razmislite jer onaj ko nosi šešir mora da bude siguran u sebe. Šešir svakako izaziva pažnju, a sa tim se morate nositi. I ono što je bitno da znate kada idete u pozorište po bontonu šešir skidate kada se svetla u sali pogase i u pauzi ga stavljate, jer crta od šešira na čelu nije lepa za videti.

gq2011milan3 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan6 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan14 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan18 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan28 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011milan47 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq2011pitti49 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gqmilan1 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gqmilansept18 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq nyfw09 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir gq nyfw13 Obavezni detalj ovog proleća i leta za muškarce  gospodin šešir
Miki Živković je PR menadžer i glavni stilista svih kataloga i revija kompanije Greyhound u Bangkoku. Njegov život su moda i putovanja, hobi mu je šoping, a bolest od koje pati – manična kupovina.

Editors choice