Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Reči imaju snagu koju obično osećamo kad nas nečije reči povrede, ili razneže – inače, ne razmišljamo mnogo o tome kako uobličavamo ono što govorimo i zanemarujemo snagu reči, kada nisu u pitanju neke važne i velike izjave i priznanja. Međutim, reči uvek imaju istu snagu, one nose određenu vibraciju i njome često šalju poruku tvojih nesvesnih sadržaja o tome da žele da se realizuju – na tvoju štetu!

“Ali …”

Ova jednostavna reč obično stoji ispred opravdanja zbog kojeg ne radimo nešto što želimo ili znamo da treba da radimo. “Treba da idem kod lekara, ali bojim se šta će mi reći…”, “Trebalo bi više da spavam, šetam, vežbam, ali nemam vremena…” Čim se pojavi “ali” sve ispred izrečeno pada u vodu i postaje neistinito. Vibracija koju šaljete i koju materijalizujete je da ne želite da vam bude bolje, da živite urednije i da brinete o sebi. Odbacite izgovore – pokušaj da izbaciš “ali” iz svog rečnika, odnosno da budeš svesna kada ga izgovaraš i šta to stvarno znači.

Editors choice