Napokon smo dobili uvid u detalje iz novog filmskog ostvarenja Marvela: objavljen je prvi Madame Web trejler i ne možemo da budemo uzbuđeniji!

Sony Pictures nam pruža psihodeličan pregled onoga što fanovi heroine mogu da očekuju, a glavnu ulogu tumači Dakota Johnson koja u život donosi tajanstveni lik Madame Web (radnicu hitne pomoći koja postaje mutant nakon što shvati da može da predvidi budućnost).

Prvi Madame Web trejler: Evo šta znamo

Ko je režiser, a ko čini glumačku ekipu?

Režiju potpisuje S.J. Clarkson, poznat po radu na Marvelovim TV serijama The Defenders i Jessica Jones. Radnja filma prati lik Dakote Johnson, koja sarađuje sa timom od tri mlade žene. U glumačkoj postavi se ističu i Sydney Sweeney iz HBO serije Euphoria, Adam Scott iz Severance i Emma Roberts, zvezda Scream Queens.

Šta možemo da očekujemo od radnje filma?

Marvel nas uvodi u multiverzum mladih superheroina koje spašavaju svet u kojem Spiderman ne postoji, barem ne još uvek.

Madame Web otkriva samostalnu priču o jednoj od najenigmatičnijih heroina iz Marvelovog sveta. Primorana da se suoči sa otkrićima iz svoje prošlosti, Madame Web uspostavlja vezu sa tri mlade žene čije su sudbine predodređene i koje čeka moćna budućnosti… ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost”, navodi se u zvaničnom sinopsisu filma.

Film prati priču o Cassandri Webb (Dakota Johnson), medicinskoj sestri koju susret sa smrću, tokom spašavanja pacijenta na poslu, ostavlja sa sposobnošću predviđanja budućnosti. Na početku trejlera, Cassandra ne može da shvati značenje svojih živopisnih vizija, sve dok ne shvati da se njena predviđanja još nisu dogodila.

Nakon što Cassandra otkrije pokušaje ubistva tri mlade žene u svojim vizijama, shvata da je čovek po imenu Ezekiel Sims (Tahar Rahim) opasan po društvo i da su pomenute žene – važne ličnosti. Iako Cassandra ne razume u potpunosti šta sve to znači, ona kreće da pokuša da ga spreči u ostvarivanju svog cilja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madame Web (@madameweb)

Madame Web trejler ne otkriva jasno u kom univerzumu je postavljen, niti zašto kostim Ezeekiela Simsa izgleda kao kopija Spider-Mana.

Ipak, trejler nagoveštava kako će svaka od žena u okolini Cassandre kao što su Julia Carpenter (Sydney Sweeney), Mattie Franklin (Celeste O’Connor) i Anya Corazon (Isabela Merced) postati individualne heroine, prema Marvelovim stripovima.

Kao što je već bilo slučaj sa Sonyjevim Venom filmovima, fanovima je još uvek donekle čudno da vide sve ove projekte prožete Spider-Man mitologijom bez samog Spider-Mana u priči. Međutim, imajući u vidu da se studio priprema za treći Spider-Verse film, uz veliki rat koji prati Marvel Cinematic Universe, ima smisla što će Madame Web 14. februara 2024. stići u bioskope.

Pročitajte i ovo: The New Look: Stiže nam serija o Christianu Dioru i Coco Chanel – ovo su svi detalji

Naslovna fotografija: pinterest.com

Milica Nešić

Comments