Klasične salonke

Pored belih patika i ovo je komad obuće koji zauzima prva mesta na ovoj našoj listi. Žena bez dobrih klasičnih cipela, ne može ništa. One su nam potrebne za razne elegantne prilike, kao i za ostale događaje, poslovne sastanke, ručkove. Izaberite neutralnu boju, koja je lako uklopljiva i pronađite im mesto.

Ravne sandale sa kaiševima

Kada kažemo leto, zna se da su sandale kraljice tog godišnjeg doba, i tu nema mnogo razmišljanja. Koje su boje, modela i dezena nije od velikog značaja, jer se mogu nositi uz sve odevne kombinacije. Mogu se nositi i izgledati lepo i na nekim bitnim događajima, ako neko nije ljubitelj visokih potpetica.

Sportske patike

Zabluda je da morate biti sportski tip kako biste ih nosili. Sportske ležerne patike su vam po udobnosti najbolji prijatelji, i mogu izgledati kako god vi zamislite i odlučite, i nikada neće izgledati preterano. Bez njih se ne kreće ni na jedno putovanje, jer vam uvek mogu poslužiti kao back up opcija kada vam ostala, malo manje udobna obuća dođe glave.

Što bi rekla Keri Bredšo: “Najmanje što možemo uraditi da pomognemo sebi je to da nabavimo neke stvarno posebne cipele”. Zašto da je ne poslušamo?

Naslovna fotografija: instagram.com/vogue_styles

Andrea Aras

Comments