Kada smo već napravili kapsularni garderober, možda je vreme da se posvetimo našoj obući, i isto to uradimo sa njom. Kada je reč o obući, svake sezone nameću nam se novi trendovi, sa različitim printovima, modelima, dizajnom. Ali, isto tako, postoji i ona vanvremenska obuća koja nikada ne izlazi iz mode i koju bi trebalo svaka žena da poseduje u svom ormaru.

Napravite selekciju vaših vanvremenskih komada obuće, i uklapajte ih uz razne kombinacije, i budite uvek stilizovani!

Bele patike

Prvo mesto možemo ustupiti belim patikama, jer bez njih jednostavno “život nije moguć”. Klasične bele patike su onaj komad obuće koji se uz sve savršeno uklapa, da čak ni godišnje doba ne predstavlja neki mnogo veliki problem. One su must have!

Crne plitke čizme na potpeticu

I boja i model ovih čizama može se lepo nositi uz više odevnih kombinacija. Odlučite se za potpeticu koja vam je najudobnija, i ukoliko ih nemate u svom garderoberu, nabavite ih što pre, jer dolazi jesen, a one su savršene za duge jesenje dane.

Espadrile

Jeste da je leto skoro iza nas, ali možda ćemo imati još sunčanih dana da još malo prošetamo par naših omiljenih espadrila. Ovaj model postao je hit pre nekoliko godina, i zasenio je celu žensku populaciju. Da li jednobojne ili sa šarenim dezenima i bojama, našle su sigurno mesto u našem cipelarniku, i mogu se izdvojiti kao obuća koju tokom leta najviše nosimo, što zbog udobnosti, što zbog praktičnosti. A još jedna dobra stvar je i to što uvek čine da izgledamo elegantno, iako je u pitanju ravna obuća.

Čizme ispod kolena

Čizme iznad kolena sezonski ulaze i izlaze iz mode, i kada je  reč o njima nikada nismo sigurni da li će se nostiti i naredne sezone. Zato je bolje da se odlučimo za one ispod kolena, jer su one nepogrešivo uvek u trendu. Mogu se kombinovati sa bilo čim, od kratkih suknji i haljina do različitih modela pantalona, sa njima ne možemo mnogo pogrešiti.

Comments