Odeća koju nosite na poslu mnogo govori o Vama. Ponekad čak i skupa garderoba nema nikakvog efekta ukoliko je samo “nabacate” na sebe. Garderoba za posao treba da bude klasična, tako da se može kombinovati sa ostalim delovima garderobe i aksesoarima. Klasični krojevi odolevaju vremenu i sa lakoćom se mogu uklopiti u gotovo sve aktuelne trendove.

Crno-bela kombinacija je neprevaziđena. Za poslovni sastanak izaberite crne pantalone ravnog kroja, visoke lakovane potpetice i belu košulju bez rukava sa romantičnom kragnom u crnoj ili teget nijansi. Make up treba da bude jednostavan, a za frizuru odaberite punđu. Ovakva kombinacija istovremeno je klasična i moderna.

3333 Obučena za uspeh

Pliš suknja sa širokim kaišem u jarkoj nijansi deluje romantično. Na nju možete dodati visoke potpetice i providnu bluzu prošaranu cvetovima. Zadržite prirodan make up, a za frizuru izaberite blage talase. S obzirom na to da je bluza dovoljno šarena izbegavajte veliki nakit, naročito broševe. Ova poslovna kombinacija idealna je za dane kada nas leto iznenadi kišom.

444 Obučena za uspeh

Uz narandžasto-plavu color block kombinaciju pantalona i rolke, sjajno se uklapaju sako ili kaput jednostavnog kroja u crnoj boji. Time ćete modernoj kombinaciji dodati malo klasike koja ima za cilj da vaš poslovni stil predstavi kao profesionalan, ali i ženstven u isto vreme. I kod ove kombinacije zadržite prirodnu šminku i blage talase u kosi.

441 Obučena za uspeh

Kontrast postignite crno-nude kombinacijom. Ovakav poslovni stil, i više nego romantičan i elegantan, idealan je za poslovne večere i sastanke. Svilena bluza sa mašnom koja se vezuje na grudima pravi je hit ove sezone. Klasična crna suknja izrađena od svile deluje lepršavo i idealna je za letnje poslovne kombinacije. Kod ovog stila istaknite oči šminkom i nanesite nude ruž sa usne.

333 Obučena za uspeh

Mala crna haljina je neprevaziđeni klasik. Ovog leta nosite i malu teget haljinu u kombinaciji sa tankim crnim kaišem oko struka i dubokim letnjim kožnim čizmama. Ovaj poslovni stil idealan je za poslovne večere i svečane prijeme. Zablistajte na poslu svakog dana!

222 Obučena za uspeh

Evo još nekoliko predloga za poslovne kombinacije u kojima se možete osećati elegantno i ženstveno.


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments