Proleće je stiglo, a uskoro stiže i april. A znaš šta to znači? Pa, u svetu muzike, festivala i mode – mnogo. Jer, vreme je za ovogodišnji muzički festival Coachella koji ne garantuje samo odličan provod, sjajne izvođače i mnogo zabave, već i genijalne odevne kombinacije koje su prave prolećne i tako inspirativne. Tokom dva uzastopna vikenda aprila (14. april – 23. april) sve oči biće uprte u kalifornijsku pustinju i omiljene holivudske zvezde koje ne propuštaju ovu prilku da pokažu koliko su kreativne kada su odevne kombinacije u pitanju. Kao što i sama znaš, Coachella najbolje predstavlja trendove za predstojeću sezonu proleće/leto, a akcenat je uvek na čipki, cvetnom printu i antilopu, kao ključnim detaljima boho stila. Uz to, tu su i bogati aksesoari kao i dobro poznate privremene tetovaže. Prosto, sve treba da sija, da bude šareno, veselo i kreativno i da asocira na zabavu! Uostalom, festivali jesu zabavni, baš kao i moda!

No, da pređem na stvar. Bez obzira na to da li ćeš možda i sama posetiti Coachella-u ili se pripremaš za neki svoj festival ili samo želiš da i sama iskopiraš ovaj prepoznatljiv stil oblačenja, evo nekoliko ključnih Coachella Style zvezda koje ti ovog proleća mogu biti odlična inspiracija.

Alesandra Ambrosio

Jednostavna crna majica je sasvim OK, ako je poneseš na efektan način. Zato, uz nju nosi ultra moderan teksas šorts sa dubokim strukom koji može biti čak i iscepan, pomalo vintidž, a sve to “začini” efektnim kaubojkama i gomilom nakita!

 

alesandra Obuci se kao omiljena Coachella stilska ikona
Comments