Kada pogledate sve te Italijanke kako na svojim visokim potpeticama hodaju po kaldrmisanoj ulici, stilizovane od glave do pete zapitate se da li su upravo izašle iz nekog filma ili one baš svakog dana tako izgledaju, čak i kada samo skoknu do prodavnice.

Ako i vas impresionira ovakav izgled stilizovanih Italijanki potrebno je da investirate u svoju garderobu nekoliko ključnih stvari koje će unaprediti vaš stil kao što je kvalitetan par cipela sa visokom štiklom, haljina u stilu Sofije Loren ili kvalitetna torba. To su definitivno komadi koji bi uvek trebalo da budu kvalitetni, ukoliko želite da ostavite utisak dame od stila. Bar po jedan od svakog od ovih komada dovoljan je da za početak napravite pravi modni iskorak.

Sofija Obucite se kao PRAVA Italijanka

Da, i vi možete da “iskopirate” stil legendarne Sofije Loren i osećate se neverovatno šik dok prolazite ulicom. Dovoljno je samo da se pridržavate sledećih saveta.

Počnite od veša

Italijanke su svesne toga da ono što nosite ispod odeće čini da se osećate seksi i spolja. Zato one uvek biraju kvalitetan i seksi veš. Svileni brushalteri i gaćice od čipke uvek su savršen izbor makar preko navukli i džak na sebe. Zato za početak investirajte u lep i kvalitetan veš.

S63 Obucite se kao PRAVA Italijanka

Naglasite svoje obline

Da li ste ponosni na svoje obline koje vam je majka priroda dala? Pokažite ih. Duge noge? Slobodno nosite kratko i pravite se važni jer imate zbog čega da se ponosite. Trik je u tome da pokažete ono što je najbolje na vama i zbog čega se osećate dobro. Duga haljina sa šlicem za svečane prilike ili šorts za svakodnevnu šetnju po gradu. Ukoliko ste voljni da pokažete svoj dekolte neka to bude sa ukusom i svedeno na minimum. Često je ono što se nazire ispod odeće više seksi nego ono što je “na izvolte”.

S13 Obucite se kao PRAVA Italijanka
Comments