Ne bojte se visokih potpetica

Čak i na veoma neravnim ulicama i na kaldrmi prave Italijanke sa lakoćom nose štikle. Da li je to jednostavno u genima italijanskih žena ili stvar navike, ali hodanje po ovakvim ulicama na štiklama je prava umetnost. Pored toga što je važno da cipela estetski zadovoljava kriterijume Italijanki od ukusa, jako je važno da one budu udobne i kvalitetne, a kada već živite u Italiji onda je svaka cipela udobna i kvalitetna budući da se izrađuje od  čuvene italijanske kože.

S53 Obucite se kao PRAVA Italijanka

Investirajte u kašmir

Italijanke možete često zateći kako na sebi nose neverovatno meke džempere kada uveče postane svežije. Ovaj divan materijal čini da svaka modna kombinacija izgleda vrlo stilizovano i svaki vaš autfit će nadograditi. Zato je dovoljan bar jedan džemper od kašmira, od kvalitetnog materijala kako biste bile bliže stilu pravih Italijanki.

S27 Obucite se kao PRAVA Italijanka

Nosite šešir

Još mnogo pre nego što je u poslednjih nekoliko sezona klasičan šešir doživeo veliki povratak na modnu scenu, Italijanke su znale da nošenje ovog aksesoara njihov izgled čini potpunim. One jednostavno umeju da iznesu šešir uz svaki autfit i da to izgleda vrhunski i perfektno stilizovano. Zato pronađite šešir koji odgovara vašem obliku lica u crnoj ili krem boji pa kombinujte tako da izgledate kao prava dama iz Italije.

S33 Obucite se kao PRAVA Italijanka

Nabavite kvalitetnu i efektnu tašnu

Makar za početak imali samo jednu, jako je važno da vam tašna bude kvalitetna i da izgleda moćno šta god obukli. Možete obući i sasvim obične crne pantalone i belu pamučnu majicu ali ako uz to ponesete efektnu torbu to je sasvim dovoljno da baš izgled podignete na viši nivo. Za kvalitetnu torbu treba izdvojiti i malo više novca, ali verujte da vredi svaku paru kada je budete sparivali sa bilo kojim odevnim komadima.

S43 Obucite se kao PRAVA Italijanka

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.cntraveler.com, www.fashiongum.com, www.nawo.com

Zorana Jelenković

 

 

 

Comments