Tokom proteklih decenja, modna scena i postavka Londona se menjala, mnogi su odlazili i dolazili, ali to nije slučaj sa brendom nakita i aksesoara Butler&Wilson. Naime, ovaj brend je nedavno proslavio svojih zlatnih 50 godina postojanja i tim povodom izbacio čitavu kolekciju nakita i aksesoara, od kojih su omiljeni oni za kosu i broševi. Među njima, najzapaženija je kompilacija najpopularnijih komada ikada u rukopisu brenda, i to broš para koji pleše, zatim broš u obliku svetlucavog guštera, inače zvezde osamdesetih, kao i ogrlice svetlih nijansi inspirisane vizantijskom kulturom i nasleđem.

Pored pomenutog asortimana, ovaj brend, u svojoj jedinstvenoj radnji u Londonu, raspolaže čak i odevnim komadima salivenim u glamuroznim kristalima i dragom kamenju. A da se sjaj sa potpisom Buter&Wilson nadaleko “čuje”, najveći su dokaz njegovi verni fanovi, od kojih su najpoznatiji i najveći nekada Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Diana, zatim sada Njeno kraljevstvo visočanstvo princeza Kate Middleton, vojvotkinja od Kembridža, ali i ikone stila poput muzičke zvezde Rihanne, Rite Ore, Adel i Madonne. U tom redu, svoje oduševljenje i pristrasnost ne kriju ni mnogi drugi modni znalci i kuće, poput Vogue Magazine-a. 

Najbolja stvar vezana za ovaj brend i ona koja ga čini miljenikom toliko poznatih ličnosti najrazličitijih stilova života i oblačenja, jeste upravo ta činjenica da dizajn Butler&Wilson čine prepoznatljivim unikatni detalji ograničenih serija. Pogodni su kako za kombinovanje sa drugim komadima iz sveta visoke mode à la Coco Chanel, tako i za zasebno “izlaganje” kao omaž nakitu finijeg i ekskluzivnijeg kvaliteta, ne praveći kompromise po pitanju dizajna i kvaliteta u definisanim okvirima. Još jedna konstanta u rukopisu ovog brenda, pored svetlucavosti, jesu novine i svežina savremenog, ali i zadah vintage duha. Dakle, po navodima dizajnera, nikako ne možete pogrešiti ukoliko svoje odevne kombinacije upotpunite upečatljivim aksesoarima i nakitom. Primera radi, poput jedinstvenog para minđuša, koje mogu biti vetar u leđa uvek dobrodošlom Njenom kraljevskom visočanstvu Samopouzdanju.

Comments