Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Naime, prvi put su ogromne kristalne minđuše i broševi Batler&Wilson nošene kao protivteža trendu naramenica iliti “moćnih ramena” iz osamdesetih godina prošlog veka i – evo ih opet! Inače, jubilarna kolekcija savršeno je uklopljena za ovu jesen sa svojim vunenim kaputima obogaćenim velikom i svetlucavom dugmadi, zatim sjajnim koktel trakama i kožnim kaiševima, ali i već pomenutim, velikim kristalnim minđušama i broševima. Sve ovo je savršeno u skladu sa Vilsonovim doživljajem glamura i vizije o snopovima dijamanata koje, po njegovom mišljenju, svaka žena treba da poseduje.

Pored najnovije kolekcije koji je Butler&Wilson izbacio povodom obeležavanja svojih pedeset zlatnih godina postojanja, dostupna je i kolekcija inspirisna Halloween praznikom. Treba imati u vidu da su tendencije inspirisane ovim povodom konstanta svakog oktobra, te saim tim i potreba svih onih dobro stilizovanih dama, koje rado podležu ovom oktobarskom talasu. Naime, svake godine u ovo vreme mnogi, na kratko, napuštaju svoj stil i manir, kako bi na sebe navikli kostime i na lice “prilepili” beauty looks, izrađene u okviru pomenute tematike zapadnohrišćanskog praznika, Noći veštica. Te, ukoliko se i vi podvrgnete procesu maskiranja tokom oktobarskih maskenbala, predlažemo vam da prelistate Halloween kolekciju nakita i aksesoara brenda Butler&Wilson.

Od brenda Batler&Wilson u narednom periodu, prema najavama iz redova njihovog PR tima, možemo očekivati i nakit izrađen od poludragog kamenja, inspirisan Vilsonovim nedavnm putovanjem u Indiju, ali i kolekciju šljokičavih jakni. Dizajner je još obećao i liniju ukrasa, izrađenih u prepoznatljivom ključu.

Naslovna fotografija: instagram.com/butlerandwilson

Nevena Vujović

Editors choice