A gde ti pronalaziš inspiraciju za makeup look? Možda i ne moraš da kažeš, mi smo već pogodili. Da nije na Instagramu? Da, ova platforma nam nudi mnogo toga i mnogo smo srećni što inspiraciju ne samo za šminkanje, nego i za odevanje, spremanje ukusne hrane i za još mnogo toga korisnog možemo da pronađemo na ovoj društvenoj mreži. Ako voliš da se šmikaš i brineš o sitnicama, onda sigurno obožavaš da gledaš i makeup videe i uživaš u toj vrsti transformacije u par minuta ili čak 60 sekundi. Kako ti ne bi tražila, mi smo za tebe izdvojili čak 12 makeup lookova, koji ti mogu biti inspiracija za praznične dane. I tu ima baš svih mogućnosti, od prilično jednostavnih do ultra šik momenata. Uživaj gledajući, a onda i isprobavajući.

Elsa Hosk

Highlighter i efektan ruž za usne, po mogućstvu u ružičastoj boji, učiniće da tvoj makeup izgleda jednostavno, ali u isto vreme upečatljivo. Dakle, ako želiš ovakav izgled potrudi se da pronađeš najbolji highlighter i radi na tome da gotovo prirodno sijaš za novogodišnju noć ili neki drugi praznični povod.

Adut Akech 

Za sve ljubitelje smokey momenata, Adut može da vam bude perfektna inspiracija. Istaknite oči, a crni ajlajner je u ovoj kombinaciji obavezan. Ne zaboravite da istaknete i jagodice! Za ovakav makeup look potrebno je i da imate odličnu maskaru koja će još više doprineti da vaše oči budu u prvom planu.

Taylor Hill

Ako si jedna od onih koje su priklonjene klasici, ova manekenka će ti pomoći da istakneš sve ono što treba, a da u isto vreme imaš svedenu šminku i da tvoja lepota dođe do izražaja. Naime, neka ti za ovakav tip makeup-a inspiracija bude prelepa Taylor. S obzirom na to da je novogodišnji makeup u pitanju, onda savetujemo da dodaš i malo zlatnih detalja.

Gisele

Istakni svoje oči samo senkama i adekvatnom maskarom kao Gisele. Nemoj da preteruješ ni u jednom segmentu. Dakle, neka i tvoje obrve budu lagano iscrtane, bojom koja odgovara tvom tenu i potrudi se da ni šljokice ne budu upadljive, ali da ih ipak bude i da se u naznakama primećuju. Za usne predlažemo neku opciju u boji kože, mesa ili eventualno nešto što malo vuče na roze.

Ashley Graham

I dok nam je Ashley inspiracija u svakom smislu, veoma smo zaljubljeni u njen način šminkanja i njenu prirodnu lepotu i svaku njenu prirodnu crtu ličnosti. Ovog puta od nje “krademo” neonski momenat makeup-a. Svom izabranom stilu dodaj malo neonske senke, kako bi novogodišnji makeup izgledao zanimljivije.

Rosie Huntington-Whiteley

Ako se oblačite tako da će vam se plave nijanse slagati uz vaš autfit, onda predlažemo da izaberete samo tu jednu boju, baš kao Rosie. Naravno, elegatno iscrtavanje ajlajnerom je dozvoljeno ili eventualno nekom crnom senkom, ali gotovo neprimetno, tek da prati liniju oka. I nikako ne izlazite bez rumenila, koje je u boji breskve, posebno ako ste se odlučili za ovakav tip makeup-a.

Comments