Rihanna 

Od Rihanne ništa manje nismo ni očekivali. Divimo se njenoj odvažnosti da upotrebi samo jednu boju za svoj makeup i da to ispadne fenomenalno. Prati je ukoliko želiš da budeš drugačija i posebna.

Emma Roberts 

Ako želiš da budeš glamurozna i da taj stav i stil prati i šminka, onda ti predlažemo nešto poput Emminog makeupa. Dozvoljene su šljokice, kao i ajlajner u sivoj boji, koja je upečatljiva. Nikako bez crvenog karmina! 

Lily Aldridge 

Ako baš želiš nešto posebno, onda treba da slediš ovaj put. Šljokice i ajlajner u boji, kao i klasičan crni ajlajner – sve u jednoj kombinaciji. Ovo je definitivno izazov ne samo za laike, nego i za makeup umetnike. Treba pronaći pravu meru kako bi to izgledalo u isto vreme i glamurozno, ali i prihvatljivo i kako se ne bi preteralo. Ovaj makeup defintivno može da bude savršen izbor za novogodišnju noć.

Joan Smalls 

Konture će dominirati i u ovim prazničnim danima. Iskonturiši svoje lice tako da istakneš sve ono što želiš da pokažeš i sve ono najlepše na sebi. Ne zaboravi da senka i način na koji je nanosiš treba da prati ceo ovaj fazon.

Gigi Hadid

Ovaj makeup definitivno svima može lepo da stoji, a pritom da istakne lepotu svake devojke. Perfektno iscrtan ajlajner, šljokice u uglovima, dobar ten i boja kože na usnama. Jednostavno, a savršeno.

Hailey Biber

Nešto slično praktikuje i Hailey. U pitanju je kombinacija nekih prethodnih makeup lookova koje smo spomenuli. I šljokice i malo neon senke, ali opet s druge strane sve u umerenoj dozi, sa efektnom highlighter-a i nežnom nijansom na usnama.

Naslovna fotografija: instagram.com/hungvanngo

Jelena

Comments