Svoju odeću doživljavamo lično i intimno, ono što oblačimo vezuje se za energiju i osećanja – dobro izabran autfit može da nas podigne i popravi dan, kao što i mali promašaj (veš koji te celog dana steže), može da pojača stres i nervozu. Ovo su neki “bazični” odevni predmeti, koji su svakoj ženi potrebni da joj čuvaju samopouzdanje.

Farmerice u kojima vam zadnjica izgleda fantastično

To možda nisu najudobnije farmerice i one koje najradije kombinujete sa košuljama i u kojima se osećate opušteno i komotno – ali pošto te (udobne i komotne) već imate i verovatno ih najčešće i nosite, trebalo bi da imate i jedne u kojima vam je guza kao jagoda na šlagu. Nećete ih često nositi, ali kad vam je potrebno da se “podignete” – tu je terapija farmericama.

Par cipela u kojima se osećate moćno

Pored svih onih papuča, baletanki, patika, udobnih cipela, trezvenih sa stabilnom potpeticom, luckastih sa kaiševima i šljokicama – potrebne su vam i one u kojima se osećate zaista ženstveno. To ne mora da bude neka vrtoglava štikla, niti neki ekstravagantan model (osim ako obožavate baš takve i u njima se najmoćnije osećate) – dovoljno je da imate par kvalitetnih salonki koje su vam dovoljno udobne da u njima možete da hodate ženstveno, a ne da nabadate kao na štulama i da rizikujete da izvrnete članak. Cipele za šetanje kroz snove – to je ono što je potrebno svakoj ženi, makar samo da ih povremeno prošeta po kući ili da ih obuje za slikanje za Instagram.

Dobre trenerke

Neke stvarno kvalitetne – jer one dobro podnose pranje, dovoljno su udobne, a nema razloga da ne odaberete i neke koje vam baš dobro stoje. Naravno da možete izgledati dobro u trenerci, u sportskom izdanju sa konjskim repom, u rekreativnoj šetnji, po kući ili za “skok” do prodavnice. Markirane ili ne, sa ženstvenim dodacima i bojama ili strogo sportske, kao za članicu reprezentacije – dobre trenerke u vama bude sportski duh, čija je suština da se osećate dobro, zdravo i čilo. Pa, kad osetite da vam pada energija i samopouzdanje, posegnite za svojim sportskim duhom, izađite u šetnju, makar samo krug, dva, oko bloka, da biste prizvali to stanje i proželi se njime.

Comments