Donji veš u kojem se osećate kao seks-bomba

To ne mora da bude neki porno-komad, a naročito ne mora da bude nešto neudobno – možda je to onaj par gaćica i grudnjaka koji ste nosili kad ste doživeli naročito strastven susret i koji vam daje osećaj da imate neku moćnu tajnu. Ako nemate veš sa tako snažnom simbolikom, nabavite ga i isprobajte, dok ne prizovete taj osećaj. 

Izuzetan komad nakita

Nešto vredno i plemenito, dragi poklon, nasleđeni komad nakita ili nešto egzotično, što ste doneli sa nekog putovanja. Nosite ga u posebnim prlikama, kada želite da se osećate jedinstveno i posebno, bez ikakvog nametanja. Pomoći će vam da zračite samosvešću i samopouzdanjem. 

Ženstvena haljina za svaku priliku 

Možda je to mala crna haljina ili boho haljina sa cvetnim printom ili mamina retro-haljina, u kojoj se osećate kao oličenje ženstvenosti. Ona koju možete obući kada idete u nabavku, ili na prvi sastanak, ili na nečiji rođendan. Kad su svi drugi izbori promašaj, haljina u kojoj se osećate ženstveno, damski, dostojanstveno ili romantično – u skladu sa svojim senzibilitetom – predstavlja rešenje, koje će biti zapaženo. 

Komad koji nikada nećete baciti 

Verovatno ga više nikada nećete ni nositi, ali potreban vam je jedan komad odeće koji čuvate samo zbog lepih uspomena. Možda je to vaša venčanica ili dukserica koju ste oblačili na kampovanju sa koga nosite najluđe tinejdžerske uspomene, suknja koja se nikada neće vratiti u modu, ali koju ste nosili kada ste se osećali ustreptalo i vilinski… Sačuvajte jedan odevni predmet, kao što čuvate stare albume sa fotografijama – na nekoj od tih slika verovatno nosite taj komad. 

Naslovna fotografija: instagram.com/aliceoliviac

Brankica Milošević 

Comments