Kako razumeti druge i unaprediti komunikaciju, bila je tema izuzetno posećenog predavanja Zorice Tomić, kulturologa i komunikologa, održanog sinoć u UŠĆE Shopping Centeru. Ovo je bilo drugo u nizu motivacionih predavanja u okviru projekta „LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM“ koje organizuju UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj LEPO MI JE.

07.06.2017. 189 Održano drugo u nizu motivaciono predavanje u UŠĆU u okviru projekta Lepo mi je, jer tako želim

Razumevanje među ljudima nameće se kao tema za sve nas u vremenu u kome živimo i u kome nam nove tehnologije omogućavaju da otvoreno kažemo i objavimo sve što želimo, ali u kome smo, sa druge strane često usamljeni i zbunjeni odnosima sa drugim ljudima“ – napomenula je Zorica na sinoćnjem predavanju i tim povodom i poručila da je dobitna komunikacija ona – u kojoj se na kraju sve osobe osećaju dobro.

Serijalom motivacionih predavanja „Lepo mi je, jer tako želim“, kreiran je poseban sadržaj koji jedan šoping centar nudi svojim posetiocima, jer time on ne predstavlja samo mesto na kome se kupuje i provodi slobodno vreme, već mesto koje omogućava rad na sebi.

07.06.2017. 75 Održano drugo u nizu motivaciono predavanje u UŠĆU u okviru projekta Lepo mi je, jer tako želim

Već 5. jula u ulozi predavača će se naći Youtube zvezda Yassertain, a narednih meseci i Marko Šelić Marčelo, Nebojša Glogovac, kao i Slavimir Stojanović Futro. Karte za predavanja posetioci mogu kupiti na blagajni bioskopa, po ceni od 500 dinara.

Comments