Morate se složiti da vam se bar jednom u životu desilo da vam se sviđa neko ko nije znao ni da postojite. Čudno je kada razmišljate o nekome ko vam je u jednu ruku toliko daleko a u vašim mislima tako blizu. Šta uraditi po tom pitanju? Umjesto da lupate glavom od zid i krivite okolinu, savremeno društvo i sve ostalo, uradite nešto po pitanju zavođenja muškarca koji vam danima šeta po mislima.

Skupila sam 20 različitih muškaraca iz 20 različitih okruženja i tražila im odgovore. Vjerovali ili ne, koliko god oni bili opširni, sve se na kraju svodilo na tri najjednostavnije stavke: fizički izgled, ponašanje i pristupačnost.

600x300 Oj, dječače ljupkog oka stići ću te u tri skoka

Budi svjesna svojih kvaliteta!

Fizički izgled

Muškarci su prije svega vizuelna bića. Sve svoje polažu u prvi vizuelni kontakt. Vjerujte mi, koji god da kaže da mu fizički izgled nije bitan zasigurno vas laže. Niko nije pomenuo da morate biti savršene. Proporcije ne moraju biti u skladu i idealne, ne morate biti 24 časa sređene, našminkane, obučene kao sa modnih pista, ukratko, ne morate biti top modeli. Svako od nas ima neku manu, samo treba da znate kako da je nosite. Ukoliko imate par kilograma viška ne mora da znači da mu se nećete svidjeti, dajem vam časnu riječ da hoćete samo ukoliko naučite kako da nosite te iste kilograme. Kod njih to funkcioniše vrlo jednostavno, mora postojati nešto što ga je fizički privuklo na vama, bilo to oči, noge, grudi, kosa, potpuno je svejedno.

Comments