Rizičan seks sa voljenom osobom, ponekad dovede do roditeljstva i braka. Opet češće ne, nego da, ali abortus je takođe upečatljivo iskustvo. Muškarci kažu, ma koliko saosećajni bili, da im je to dokaz da su plodni. Žene kažu, kad prestanu da se osećaju loše, da tuguju i da im bude muka, da je i to deo ženskog iskustva. Opet strepnja i čekanje mece igraju ulogu opamećivača u ovoj gluposti.

tridesete Okrugle cifre: Obavezne gluposti pre tridesete

Pevanje na karaokama – gde obično izlaze da se dokažu anonimni talenti, koji prosto uživaju da zadive publiku, a najveće aplauze ipak dobiju najhrabriji izvođači – koji potpuno trezni i svesni svog nedostatka sluha izađu da pevaju svoju omiljenu pesmu i boli ih uvo. Izlože se blamu, samo što to nije blam, nego je simpatično. Karaoke nisu izmišljene da budete dobri. One su kao i većina životnih situacija – radite kako umete, istrajavate i nadate se da će sve biti ok.

Do tridesete bi trebalo da znate sve o svojoj seksualnosti, homoseksualnosti, fetišima, perverzijama. Što uključuje makar jedno, makar poluhomoseksualno iskustvo. Istopolno ljubljenje, vatanje, nešto. Hajde, hajde, niko vas ne vidi kako crvenite dok ovo čitate.

Morate se makar jednom zajebati sa nekom mrežnom, piramidalnom i tome slično prodajom magle; istrčati iz autobusa da piškite iza prvog žbuna trave i da vas totalno boli uvo što svi zijaju u vas dok čučite, blam je njihov; pokačiti se sa nekim uglednim, samo zato što je jebeni drkadžija koji totalno nije u pravu; testirati granice svoje fizičke izdržljivosti bez hrane i sna.

Sigurno ima još gomila gluposti koje grade karakter, važno je da do tridesete treba da postanete ličnost od integriteta, inače nikad nećete.

Aleksina Đorđević 
Comments