Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Olivija Vajld novo lice H&M Conscious Exclusive kolekcije

Olivija Vajld novo lice H&M Conscious Exclusive kolekcije

Kompanija H&M sa ponosom objavljuje da će Olivija Vajld, poznata glumica i filantrop, biti zaštitno lice najnovije Conscious Exclusive kampanje. Olivija Vajld je već poznata po tome što je vrlo posvećena održivom razvoju, a njena posvećenost zaštiti životne sredine biće još jednom potvrđena ovom kampanjom i činjenicom da će nositi komade iz kolekcije. Kolekcija Conscious Exclusive će biti dostupna od 16. aprila u 200 H&M radnji širom sveta.

“Čuvanje životne sredine je jedna od mojih najvećih strasti i ponosna sam što ću biti novo lice za H&M Conscious Exclusive jer je to kolekcija koja pokazuje sav stil održivosti”, kaže Olivija Vajld.

Ovogodišnja kolekcija odlikuje se primetnim globalnim uticajem i inspiraciju crpi iz afričke, azijske i indijske kulture, kako u krojevima, tako i u detaljima. Haljine su u fokusu, kao i ručno crtani printovi koji su kreirani specijalno za ovu kolekciju.

“Veoma mi se dopada kako ova Conscious Exclusive kolekcija izgleda. Komadi zaista imaju autentičan izgled sa predivnim printovima koji su napravljeni od održivih materijala”, kaže An-Sofi Johanson, direktorka odseka za dizajn.

Svaki komad i detalji napravljeni su od organskih materijala – svila, pamuk i lan, Tencel, reciklirani poliester i pažljivo birana koža. Kolekcija predstavlja poslednju fazu dugoročne održivosti kojoj je kompanija H&M posvećena.

olivija vajld 1 Olivija Vajld novo lice H&M Conscious Exclusive kolekcije olivija vajld 2 Olivija Vajld novo lice H&M Conscious Exclusive kolekcije

Editors choice