Kompanija H&M sa ponosom objavljuje da će Olivija Vajld, poznata glumica i filantrop, biti zaštitno lice najnovije Conscious Exclusive kampanje. Olivija Vajld je već poznata po tome što je vrlo posvećena održivom razvoju, a njena posvećenost zaštiti životne sredine biće još jednom potvrđena ovom kampanjom i činjenicom da će nositi komade iz kolekcije. Kolekcija Conscious Exclusive će biti dostupna od 16. aprila u 200 H&M radnji širom sveta.

“Čuvanje životne sredine je jedna od mojih najvećih strasti i ponosna sam što ću biti novo lice za H&M Conscious Exclusive jer je to kolekcija koja pokazuje sav stil održivosti”, kaže Olivija Vajld.

Ovogodišnja kolekcija odlikuje se primetnim globalnim uticajem i inspiraciju crpi iz afričke, azijske i indijske kulture, kako u krojevima, tako i u detaljima. Haljine su u fokusu, kao i ručno crtani printovi koji su kreirani specijalno za ovu kolekciju.

“Veoma mi se dopada kako ova Conscious Exclusive kolekcija izgleda. Komadi zaista imaju autentičan izgled sa predivnim printovima koji su napravljeni od održivih materijala”, kaže An-Sofi Johanson, direktorka odseka za dizajn.

Svaki komad i detalji napravljeni su od organskih materijala – svila, pamuk i lan, Tencel, reciklirani poliester i pažljivo birana koža. Kolekcija predstavlja poslednju fazu dugoročne održivosti kojoj je kompanija H&M posvećena.

olivija vajld 1 Olivija Vajld novo lice H&M Conscious Exclusive kolekcije olivija vajld 2 Olivija Vajld novo lice H&M Conscious Exclusive kolekcije
Comments