Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Većina nas se poslednjih dana pita – da li je ovo moguće? Dok advokat novinarke Olje Bećković tvrdi da ona i dalje ima važeći ugovor sa TV kućom B92, čelnici ove televizije ostaju nepopustljivi u nameri da “pojačaju” zabavni program, u kojem naravno “Utisak nedelje” nema mesta.

Ovo i jeste potpuno logično ako je istinit podatak da ćemo uskoro na ovom kanalu sa nacionalnom frekvencijom gledati srpsku verziju “Kardašijana“. I to u izvedbi svima nam dobro znane porodice Đogani. Ne znam da li sam se dobro izrazila, možda je bolje reći familije, s’ obzirom na to da tu imamo i bivše i sadašnje žene, braću, decu iz prvog, drugog braka… I svi oni bi, predpostavljam trebalo da učestvuju.

djogani1 Olja izletela Đogani uleteli

S’ druge strane sva novinarska udruženja su po ko zna koji put skočila u odbranu medijske slobode. Pa ljudi, ovde je ima na pretek, čim pričamo o mogućnosti da jedan “reality show“, možda istisne jednu od najstarijih autorskih emisija. Samo su slobode drugačije. Ne radi se ovde o slobodi izražavanja, iznošenja istine, već sistematskom uništavanju istraživačkog novinarstva, na uštrb zabavnog programa. A u izboru istog ima puno slobode!

Problem je i u tome što je glavni akter B92, koji je nekada imao kredibilitet televizije koja se bori za istinu. Međutim, još nam je početak emitovanja turskih serija na njoj, ukazao da se tu spremaju neke veeelike promene. Ne verujem baš da smo se nadali “srpskim Kardašijanima”. Valjda se zato neko setio da predloži vlasnicima TV B92 da promene ime. Ne znam samo da li ima još neki slobodan termin koji bi mogao da stoji uz Pink, pored svih više stotina postojećih?

Kad smo kod “Pink“- a, hvalio se navodno Željko Mitrović da je Olji Bećković ponudio 5.000 evra i slobodu u uređivačkoj politici. Ona tvrdi da takvi pregovori uopšte nisu vođeni. Mi ćemo čekati rasplet situacije, pa ćemo videti da li se u Srbiji još uvek ceni kvalitet, ili je podilaženje lošem ukusu masa postalo “zvezda vodilja” svim medijima.

A što se Đoganija tiče, nadam se da će bar biti novih anegdota, da se više ne prepričavaju one stare poput: “Čekam te kod kolima”!

Olivera Denčić 

 

 

 

Editors choice