Bež kožni mantil i džemper oko vrata

Već smo napomenuli da Matildu često možemo videti u kaputima i mantilima tokom zimskih meseci, a ovo je jedan od stajlinga koji to potvrđuje. Ona je retro mantil od svetle kože uklopila uz crni top i isprane sive farmerke, a umesto šala poslužila se komfornim sivim džemperom. Džemper vam ove zime može poslužiti kao šal – što je i postalo svetski modni trend, a ukoliko vam bude zima, taman ga jednostavno nabacite na sebe. Naravno, ceo ovaj look ne bi bio isti bez sive kape i kafe za poneti u ruci.

Kožni mantil i patike

Kožni mantil je must have odevni komad u ormaru svake žene. Odnosno, to ne mora biti mantil već može biti i jakna, ali važno je da bude od (eko) kože i da bude statement komad koji će učiniti svaki vaš stajling neobičnijim i atraktivnijim. Ukoliko uživate u tome da budete sexy, ali istovremeno i casual – ovo je stajling za vas. Kožni mantil Matilda je uklopila uz all white komforni autfit i efektne patike.

Braon odelo uz brushalter top

Iako Matildu često viđamo u crno-belim kombinacijama, ona veoma dobro zna da iznese i neutralne, nude, bež i braon tonove. Ona je matching odelo obukla uz brushalter top u pastelnožutoj nijansi, koji će sigurno biti u trendu kada nam dođe toplije vreme, kao i uz mini, torbu od braon kože. Ovaj look možete uklopiti uz elegantno podignutu kosu.

Naslovna fotografija: instagram.com/matildadjerf

Jovana

Comments