Iako nas je oktobar sačuvao od niskih temperatura i priuštio nam podnošljive količibe kiše, ovaj jesenji mesec je mesec kada je važno snabdeti se kozmetičkim proizvodima za zimu. Saznajte koji su to naši omiljeni proizvodi iz oktobra.

Beauty Favourites Oktobar 2014 1 Omiljeni proizvodi iz oktobra

Novi Labello Lip Butter Original namenjen je ljubiteljima blagih aroma, koje asociraju na osnovne elemente nege, kao što su čistoća, svežina i mekanost. Sa druge strane, novi voćni Labello Lip Butter malina ima autentičan ukus i pruža poseBogata formulacija sa ši puterom i prirodnim bademovim uljem obezbediće dugotrajnu negu i 12 sati intenzivne hidratacije, čineći usne mekim i glatkim. Aroma bergamota i limuna doprineće osvežavajućem mirisu, dok će jasmin pružiti malo slađu, cvetnu notu. Baza ove formulacije sadrži aromu ćilibara i time doprinosi toplini i nežnosti.

Beauty Favourites Oktobar 2014 2 Omiljeni proizvodi iz oktobra

Lumafirm Lift & Glow tretman lica čini kožu izuzetno blistavom jer joj daje mladalački, obnovljen izgled. Isključivo formulisan najnovijom liofiliziranom tehnologijom, ovaj izvanredan tretman kumulativnih prednosti, idealan je za bilo koji tip kože sa znakovima starenja, ali deluje i kao savršen tretman u trenutku kada želimo izgledati apsolutno savršeno.

Beauty Favourites Oktobar 2014 4 Omiljeni proizvodi iz oktobra

Šea buter krema za ruke, najprodavaniji je svetski proizvod kozmetike L’Occitane, A apsorbuje UV zračenje, ima protivupalna svojstva, sposobnost omekšavanja kože, koja ga vrlo brzo apsorbuje i postaje mekana i nežna.

Beauty Favourites Oktobar 2014 5 Omiljeni proizvodi iz oktobra

Retka kosa može da utiče na to da se osećate nevidljivo, ali Head & Shoulders je lansirao novu Thick & Strong kolekciju koja čini kosu lepom, što doprinosi vašem samopouzdanju da biste ostavili dobar utisak.

Beauty Favourites Oktobar 2014 3 Omiljeni proizvodi iz oktobra

Nivea se dosetila da iskoristi blagotvorna svojstva kakao putera i razvije novo mleko za telo. Nivea Kakao mleko za telo naročito pogodno za suvu kožu, pruža dugotrajnu negu i bogatu hidrataciju.

Opskrbite se ovim proizvodima i spokojni dočekajte zimu!

Comments