Septembar je sa sobom doneo kiše, i konačno pomirenje sa činjenicom da je leto prošlo.

Hladniji vremenski uslovi, sa sobom nose i drugačiji pristup nezi kože, a Eucerin je za vas pripremio preparate koji će umiriti osetljivu kožu.

Obuhvata dve linije: UltraSENSITIVE i AntiREDNESS. Obe linije ovih prečišćenih, inovativnih formulacija sadrže SymSitive, aktivni sastojak koji je proizveden upravo za potrebe preosetljive kože. Rezultat: koža odmah izgleda preporođeno i umireno od simptoma preosetljivosti kao što su peckanje i žarenje, a dobija i dugotrajnu zaštitu od faktora koji je ugrožavaju i čine preterano osetljivom.Beauty Favourites Avgust 2014 1 Omiljeni proizvodi iz septembra

Baš kao ormar prepun boja, sa rasponom tekstura od mat do biserne, od satenske do metalik – nova kolekcija senki za oči koju potpisuje kuća Yves Saint Laurent razotkriva lepotu očiju iz svih aspekata. Sa “Couture PalleteYSL potpisuje kolekciju od 9 “harmonija”, od kojih je svaka komponovana od 5 boja. Kolekcija je osmišljena da “odene” oko poput “Haute Couture svilene haljine, flanelskog večernjeg odela ili “Rive Gauche” balonera.Beauty Favourites Avgust 2014 2 Omiljeni proizvodi iz septembra

Kompanija MAC Cosmetics predstavila je novu kolekciju  lakova za nokte, „Studio Nail Lacquer“ razigranih boja. M·A·CStudio Nail Lacquer je kombinacija intenzivne boje i četiri različite završnice visokog sjaja: krem, sedefaste, biserne i sa šljokicama. Od modernih do klasičnih, preko vatrenih i veselih, paleta sadrži boje za svako raspoloženje.

Beauty Favourites Avgust 2014 3 Omiljeni proizvodi iz septembra

Visoka moda oduvek asocira na duge i glamurozne haljine. Raskošne, svečane haljine su deo identiteta Givenchy brenda. Da bi nam ispričao pravu modernu bajku, Riccardo Tisci je kreirao posebno glamuroznu haljinu. Ručno je šivena zlatnim koncem, od skupocene tkanine sa mnoštvom kristala. Za izradu je bilo potrebno 500 sati… U pitanju je nova, elegantna Givenchy “Dahlia Divin” toaletna voda, koju ćete obožavati.

Beauty Favourites Avgust 2014 4 Omiljeni proizvodi iz septembra

Održivi razvoj, kao bitan koncept 21. veka, zauzima sve značajnije mesto u savremenom društvu. NIVEA je društveno i ekološki odgovoran brend koji konstantno radi na unapređenju svojih proizvoda, čime čuva okolinu i brine o generacijama koje dolaze. Ova kompanija predstavila nam je novu liniju proizvoda, u ekološkim pakovanjima. Savremeni dizajn u potpunosti je u skladu sa principima održivog razvoja, doprinosi jedinstvenom izgledu NIVEA proizvoda i njihovom lakšem prepoznavanju.

Beauty Favourites Avgust 2014 5 Omiljeni proizvodi iz septembra

 

Comments