Dobro, otvorile ste ovaj tekst da gledate fotografije i to je ok. Ed je lep, pa je lep. Štaviše, on je nešto najseksi što se pojavilo na našim TV ekranima još od vremena Brendona i Dilana. Ali, budimo fer – ima i on dušu. Mi žene se stalno bunimo kako nas muškarci posmatraju kao seksualne objekte, a šta mi radimo sa Edom? Odmah ću vam reći – isto to, sa jednako živopisnim scenama u kojima je svaka od nas Bler, a Čak je samo jedan. Zato, sve vi koje ne biste volele da vas optuže za površnost, dobrodošle na čas iz poznavanja života Eda Vestvika (Ed Westwick).

slika01 On (ni)je Chuck Bass

Not just another pretty face. Ovaj momak ima mnogo talenata.

Rođen je pre 24 godine u Londonu kao najmlađi od tri sina oca profesora i majke psihološkinje. Svi važni datumi početaka njegove karijere su smešteni u 2006. godinu, kada je kao dvadesetjednogodišnjak ostvario uloge u filmovima “Children of Men“ i “Breaking and Entering“ i nekoliko manje poznatih TV serija. Zvezdana prašina ga je jednom zauvek “zaprašila“ godinu dana kasnije kada je utelovio ultimativnog bad boy-a, tihu patnju svih svetskih tinejdžerki i modnu ikonu – Čaka Besa (Chuck Bass).

slika02 1024x663 On (ni)je Chuck Bass

Čak Bes na sigurno najudobnijem kauču na svetu.

Većina nas koji smo od početka pratili seriju “Gossip Girl“ se u izmaglici seća tog trećeg momka koji se u prvih nekoliko epizoda drogirao, napijao i gotovo silovao malu Dženi Hamfri (Jenny Humphrey). Međutim, epizodu po epizodu, scenaristi su gradili odnos između njega i Bler Voldorf (Blair Waldorf) da bi se u sedmoj epizodi sva naša nadanja ostvarila, a srca slomila. Zadnje sedište one limuzine će zauvek ostati lokacija br. 1 mnogih ženskih seksualnih fantazija.

slika03 1024x658 On (ni)je Chuck Bass

Čak i Bler, moderni lepotica i zver

Značajan doprinos popularnosti Vestvikovog lika, kao uostalom i cele glumačke ekipe serije, dala je moda i spajanje naizgled nespojivih odevnih komada. Na početku je Čak nosio neki čudni šal, pa čak i patike u svečanim prilikama, da bismo ga danas najčešće viđali sa (nažalost) zlatnim prstenom na malom prstu i u elegantnim odelima à la “Mad Men“. Doduše, pitanje je koliko bi Don Drejper (Don Draper) odobrio Čakov stil, pre će biti da bi ga, kao i njegov otac, upitao zašto toliko voli da nosi ljubičastu boju.

slika04 1024x656 On (ni)je Chuck Bass

Voli Čak malo da se poigra i sa ženskom odećom

Ipak, Ed Vestvik je mnogo više od lika koji ga je proslavio. Za početak, ima taj divni naglasak i sugurna sam da se svaka od nas seća gde je tačno bila u trenutku kada ga je prvi put čula kako priča onako po britanski. Istim tim naglaskom i peva u bendu naziva “The Filthy Youth“, a svi znamo da je ženama često dovoljno da vide nekog kako drži mikrofon i već vrište u prvim redovima. Osim toga, zaštitno je lice nekoliko modnih brendova, uključujući “K-Swiss“ i filipinski “Penshoppe“.

slika05 1024x768 On (ni)je Chuck Bass

Blago onoj kojoj Ed peva serenadu

Za kraj, ako vas sudbina spoji sa Edom u Njujorku, Londonu ili na nekoj trećoj tački planete, evo još nekoliko detalja o njemu kojima možete da ga osvojite:

  • Navija za fudbalski kulb “Čelsi“.
  • Kaže da mu je vrat slaba tačka i čim mu se devojke približe – dešavaju se lude stvari.
  • U horoskopu je rak.
  • Za sebe tvrdi da je poslednji romantik.
  • Nikada ne biste pogodile, ali sanja o tome da postane – baštovan.
  • Ne voli da gleda sebe na ekranu.
  • Prvi put se poljubio sa šest godina, a prvu devojku je imao (tek) sa 15.
  • Omiljeni film mu je “Kum“ (The Godftaher), a omiljena glumica Skarlet Johanson (Scarlett Johansson).
  • Voli da sluša grupe “The Doors“, “The Strokes“, “Arctic Monkeys“, “Kings Of Leon“ i “The Kinks“.

Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments