5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Prošle jeseni, kada je Anđela Erends najavila da napušta posao CEO-a Burberry-ja da bi postala Apple senior potpredsednik prodaje, mnogi su odreagovali sa čuđenjem. Ne samo da je skok iz mode u tech biznis začuđujući već je i ideja da neko ide unazad na korporativnoj lestvici neuobičajena. Ali sam izazov oživljavanja Apple-ove prodaje bio je nešto što ova ambicizna poslovna žena nije mogla da ignoriše. Ako pogledamo njen CV, lako je uvideti zašto je Apple odlučio da baš nju postavi kao najbolje pozicioniranog ženskog executive-a u kompaniji. Tokom osam godina upravljanja Burberry-jem, ne samo da je utrostručila zaradu kompanije, već je transformisala ovaj luksuzni brend u digitalni. Već u tom trenutku zagazila je u tehnologiju, iako u modnom biznisu.

angela ahrendts and christopher bailey Ona će promeniti Apple: Angela Ahrendts

Anđela Ahrends i Kristofer Bejli, dva lica modne kuće Burberry

Naizgled, Apple-ov biznis još uvek cveta, sa godišnjim prihodom od preko 20 biliona dolara. Ali nakon otvaranja 26 novih radnji tokom 2013, cifre prometa po radnji su stagnirale. Zadatak Erendsove biće da oživi dizajn radnji i korisničku uslugu po kojoj je kompanija bila poznata i po čemu su joj zavideli. Njen zadatak biće i da poradi na online prodaji, koja je bila i jedna od njenih inovacija u Burberry-ju.

Da li će ispuniti očekivanja, ostaje da vidimo ali jedno je sigurno – sve oči modne i tehnološke industrije biće uprte u nju!


Nađa Jokanović obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli.

Editors choice