4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Prošle jeseni, kada je Anđela Erends najavila da napušta posao CEO-a Burberry-ja da bi postala Apple senior potpredsednik prodaje, mnogi su odreagovali sa čuđenjem. Ne samo da je skok iz mode u tech biznis začuđujući već je i ideja da neko ide unazad na korporativnoj lestvici neuobičajena. Ali sam izazov oživljavanja Apple-ove prodaje bio je nešto što ova ambicizna poslovna žena nije mogla da ignoriše. Ako pogledamo njen CV, lako je uvideti zašto je Apple odlučio da baš nju postavi kao najbolje pozicioniranog ženskog executive-a u kompaniji. Tokom osam godina upravljanja Burberry-jem, ne samo da je utrostručila zaradu kompanije, već je transformisala ovaj luksuzni brend u digitalni. Već u tom trenutku zagazila je u tehnologiju, iako u modnom biznisu.

angela ahrendts and christopher bailey Ona će promeniti Apple: Angela Ahrendts

Anđela Ahrends i Kristofer Bejli, dva lica modne kuće Burberry

Naizgled, Apple-ov biznis još uvek cveta, sa godišnjim prihodom od preko 20 biliona dolara. Ali nakon otvaranja 26 novih radnji tokom 2013, cifre prometa po radnji su stagnirale. Zadatak Erendsove biće da oživi dizajn radnji i korisničku uslugu po kojoj je kompanija bila poznata i po čemu su joj zavideli. Njen zadatak biće i da poradi na online prodaji, koja je bila i jedna od njenih inovacija u Burberry-ju.

Da li će ispuniti očekivanja, ostaje da vidimo ali jedno je sigurno – sve oči modne i tehnološke industrije biće uprte u nju!


Nađa Jokanović obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli.

Editors choice