Sećate li se kada smo pisali o divnim damama koje su polako zagazile u devetu deceniju života, ali još uvek izgledaju veoma lepo, doterano i zanosno? Ukoliko se baš i ne sećate, podsetite se njih malo OVDE, a potom nam se vratite, jer želimo da vam dokažemo da su stil i dobar ukus poput vina, što prolazi više vremena, to su samo bolji i lepši. Fotograf Ari Set Kohen vreme posvećuje starijim damama slikajući njihova modna izdanja, te svojim fotografijama skoro svakodnevno pokazuje kako je njihov stil nakon toliko godina postao nešto što bismo mogli nazvati ne samo modom, već visokom modom, te njihov stil izvanrednim. I zaista, ukoliko se i sami zapitate, shvatićete da kako godine prolaze vaš ukus se menja, postaje bolji, u čemu u stvari i jeste čar odrastanja i starenja.

Ilona

Prva dama koju danas možete videti jeste Ilona. Osim što svoje godine ume odlično da iznese, stav kojim zrači, samopouzdanje i odličan spoj elegancije i daška ekstravagantnosti učiniće da i same poželite da se obučete kao ona, zar ne? Posmatrajte samo taj ukus i smisao za uklapanje detalja, broš, biseri ispod kragne košulje, kapa i crvene rukavice…Izvanredno!

One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama

Džojs

Ukoliko ne znate kako izgleda zavodnica, a vi pogledajte Džojs. Očigledno joj ne smetaju sede vlasi, jer ih ponosno nosi, te ne sakriva svoju sedu kosu. Pa nju bi savršeno opisale dve reči, otmenost i jedinstvenost. Bunda preko haljine, romantična pletenica u korist rajfa za kosu, autentična i upečatljiva ogrlica, predstavljaju odličan stil ove dame.

One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama2 One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama

Sara

Godine ne predstavljaju nikakvu prepreku, posebno ne za modu, što će vam pogled na Saru i dokazati. “Divlje” lokne, dosta nakita i modnih detalja, čini njen stil eklektičnim i veoma upečatljivim, ali najbolje od svega je što ćete se i preko fotografije pre svega fokusirati na njen pogled i oči, a ne odevnu kombinaciju, što vam pokazuje dobro da garderoba dosta kazuje o čoveku, ali ga ne čini, već su to stav i postavljanje prema drugima.

One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama3 One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama
Comments