Irena

Mnogi će vam reći da se sa stavom i stilom rađate, te da se to ne može naučiti. Ima tu istine, ali ne sasvim. Na sve to mnogo utiče i iskustvo. Ispravan stav dobićete s godinama, poput Irene, a on je veći deo stila. Potrebno je samo još obući crnu, klasičnu haljinu, dodati po koji detalj i to je sve.

One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama7 One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama8 One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama

Merien

Sve ovo bi na nekom sigurno delovalo čudnovato, pa možda i smešno. Da bi neko umeo da nosi i da iznese neku smelu kobminaciju mora, pre svega, da ima dosta stila, samopouzdanja i veoma čvrst stav koji to sve može da podnese. U svakom slučaju, mora da bude jaka ličnost i da ima dosta iskustva iza sebe, poput Merien, divne dame za kojom biste se sigurno na ulici okrenuli sa oduševljenjem.

One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama9 One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama

Kerol i Ričard

I da, kada dođete u neke zrelije godine, dobacite predrasude da su za vas samo crna, teget, siva i uopšte samo te tamne boje. Dajte i sebi i životu malo boje, nosite šta god poželite, nakon svih godina to verovatno i možete, zar ne? Ako ne verujete da je to moguće, pogledajte Kerol i Ričarda, odlično izgledaju. U stvari, ne odlično, savršeno.

One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama10 One vam pokazuju da dobar stil postaje bolji s godinama

Pročitajte još i ovo:

Kako to rade supermodeli: Iskopiraj letnji stil popularnih manekenki!  

Ona ima 59 godina i bavi se modelingom

Sredovečna žena kao poznati modeli

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.brightside.me

Slobodan Veličanin

Comments