Molim da na ovoj stranici ostanu samo oni koji su spremni na uzdisaje i prljave reči. Status veze nije važan. Važno je da ste otvoreni za sve mogućnosti. Nećete prevariti partnera, ali ćete uživati. Sami, u društvu knjige. Predstavljamo vam roman koji će vas naterati da zažalite kada u jednom dahu doletite do njegove poslednje stranice. Jer on diše i uzdiše. Vodi ljubav sa vama. Vezuje vas i šapuće na uvo sve ono zbog čega bi stidljivi pocrveneli, a gadljivima pripalo muka.

Saša Grej, ”Klub Žilijet”

Autorka ove knjige je bivša porno zvezda. Napisala je roman koji je svakako nešto više od običnog štiva za masturbaciju. Psihić u kožnom odelu sa bičem u ruci. Ovo je knjiga za one čiji je stid dovoljno mali da stane u zadnji džep, za one koji su spremni da ispitaju granice svoje seksualnosti.

sasa grej Oprez! Ovo nije štivo za pred laku noć

Autorka je na stranice svoje knjige prenela delove svog iskustva

Glavna junakinja romana, Ketrin, prikazana je kao pametna studentkinja, u srećnoj vezi. Ono što nju tišti jeste posao zbog kojeg je njen dečko iscrpljen te im je seksualni život sveden na minimum. Ketrin otkriva potpuno novi svet uz pomoć drugarice sa fakulteta koja aktivno snima klipove za BDSM sajtove i aktivno učestvuje u životu te zajednice.

Ova knjiga predstavlja savremenu ženu u novom svetlu. Pred nama je pametna devojka, a ne lakomislena i povodljiva laka ženska. Vidimo ženu koja želi da spozna svoju seksualnost, koja govori čistim seksualnim jezikom. Ona pristaje samo na stručne, prljave termine, a tepanja mogu da ostanu tamo gde jesu – u gaćama. Svako ko iole zna nešto o autorki i njenim filmovima za odrasle zna da je prljav jezik njena karakteristika, bilo da je vrištanje u pitanju ili su puna usta.

Grejova nam kroz svoj ”Klub Žilijet” napominje i činjenicu da su žene danas više nego ikada pre svesne svoje seksualnosti, ali da ona i dalje nailazi na osudu. Zato kroz svoj roman provlači i pokušaj samoubistva devojke čiji je dečko, kojem je verovala, na internet okačio njihov privatni snimak. Ovim napominje da mnoštvo devojaka isto proživljava svakoga dana i piše sebi svojstven apel da senzualnost jedne zrele žene ne treba da bude ugušena.

klub zilijet Oprez! Ovo nije štivo za pred laku noć

Ako ste voleli gospodina Greja, zbog ove knjige ćete ga zaboraviti

Putovanjem kroz mračne hodnike perveznog sveta izvan učmale sadašnjice glavna junakinja shvata da je seks sada isto što je bio oduvek – od Biblije do današnjih dana. To je igra dominacije, transparentnost moći, dinamika odnosa. To je nešto što treba da pruži uživanje ako akteru čina to prija, ma koliko bizarno bilo. Suština koju treba da dokučimo jeste da seks nije uspostavljanje kontrole nad partnerom, već kontrola sopstvenih želja.

Mokra preporuka za knjigu.


Natalija Krstić

Comments