Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Nemojte nikada nikoga povrijediti. Samo velike neznalice i arogantni ljudi smatraju da mogu povrijediti druge, a da za to neće morati platiti jednoga dana. Fino sročeno. Kad bih znala tko je tvorac tih riječi, kupila bih mu finu čokoladu i fini šampanjac. I fino servirala. U redu, moram se ispraviti, savjest radi svoje, fini pjenušac.

Karma je, prema HJP-u, hind. temeljno učenje u indijskim religijama (hinduizam, budizam, itd.) da je život neprekinuti krug ponovnih rađanja i smrti određen djelovanjem u ranijem životu, ukupnost čovjekovih dobrih i loših djela, pobuda i misli, koja određuje okolnosti pod kojima će on djelovati u idućoj inkarnaciji… Stoga, vjerovati da će karma učiniti ono što bi, sudeći po svemu pročitanom trebala, ili samovoljno oprostiti i zaboraviti?

Sreća Oprostiti ili ne oprostiti, pitanje je sad

Budi sretna, što drugo

Koliko sam se puta uvjerila u karmu? Niti jednom. Ma koliko god povrijeđena bila. Ali, naposljetku, bez obzira na svu povrijeđenost, nešto kasnije bila bih dobro. Dapače. Vrlo, vrlo, vrlo dobro. Ali, ne mogu ne primijetiti kako su i oni koji su povrijeđivali također dobro. Vrlo, vrlo, vrlo dobro. Cijelo vrijeme. Pa se ponekad, s nevjericom, pitam je li uistinu TO taj postignuti balans?

Editors choice