Kao što već znate, svaka sezona sa sobom nosi omiljene boje, a ovo je period kada se, pored neonskih boja, stavlja akcenat na boje srebra i zlata! U prethodnom tekstu smo izlistali četiri vrste cipelica koje biste mogli da uklopite sa različitim autfitima, ovde predstavljamo još toliko!

5. Čizmice do članaka u boji srebra       

Budite primećene u paru čizmica do članaka, u boji srebra. Nosite ih uz šarene farke kako biste izgledale neobično ili uz lagane maksi suknje kako biste imale onaj futuristic look! Ovakve čizmice ćete naći po vrlo visokim cenama u onim klasičnim “izvikanim” radnjama, ali sličan dizajn i te kako može da se nađe u povoljnijoj varijanti, u New Yorker-u na primer.

5.Čizmice do članaka u boji srebra Osam čarobnih, otmenih, srebrnih cipelica! (2. deo)

Usvojte futuristic look uz par ovakvih čizmica!

6. Srebrne baletanke

Ako želite da nosite srebrne cipelice svakodnevno, isprobajte par baletanki. One nikada ne izlaze iz mode i možete ih nositi sa bilo čim – od ženstvenih haljina do jednostavnih farmerica i majica. Umeju da budu veoma skupe, ali po povoljnim cenama se mogu naći u Forever 21.

6.Srebrne baletanke Osam čarobnih, otmenih, srebrnih cipelica! (2. deo)

Uvek popularne i trendi

7. Srebrne štikle sa štrasom

Izgledajte slatko i glamurozno u paru štikli sa štrasom. Štikle sa štrasom su popularne, a sličnu varijantu možete naći i na čizmama i patikama. I, ponovo, iako ima preskupih varijanti, uvek može da se nađe i nešto povoljnije.

7. Srebrne štikle sa štrasom Osam čarobnih, otmenih, srebrnih cipelica! (2. deo)

Glamurozno, seksi, otmeno i ženstveno!

8. Srebrne cipele na pertlanje

Zašto ne biste isprobale obuću inspirisanu muškim look-om? Nosite ih kako biste dodale notu androgenog stila svojoj omiljenoj haljini ili šortsu koji nosite u letnjem periodu. Ove cipele na pertlanje mogu da se nađu i u muškim i ženskim prodavnicama obuće.

8.Srebrne cipele na pertlanje Osam čarobnih, otmenih, srebrnih cipelica! (2. deo)

Istovremeno muževno i ženstveno? Zašto da ne!

Kao što vidite, obuća u srebrnoj boji i u različitim stilovima je i ove sezone popularna. Mogu da se nose i uz odela i različite prilike. Kako vam se dopada ovaj trend srebrne obuće? Kako biste vi uklopile ovakvu obuću uz svoju garderobu?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments