*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Osam razloga da ne nosiš štikle (2. deo)

Osam razloga da ne nosiš štikle (2. deo)

U prethodnom članku navela sam četiri razloga zbog kojih smatram da je bolje da odabereš ravne cipele, a štiklice odložiš, barem na neko vreme. Ovde navodimo još četiri. Pročitaj!

5. Nije zdravo

Naravno, visoke štikle su prelepe i umeju da ti istanje noge. Ali, da li je to zaista vredno oštećivanja zdravlja stopala? Samo zbog mode? Mnogi od nas ni ne misle o tome koliko stopala moraju da nam se naprežu. Što više vremena provodiš na ravnom, to više izbegavaš razne probleme, kao što su kurje oči i plikovi (ne, ovo nisu samo problemi starica!).

6. Visina

Za one koji su niski, štikle se čine kao sjajna opcija koja će ih izdužiti. Ali, nažalost, samo se zavaravamo! Štikle od deset centimetara nam neće dodati na visini, nego će doprineti tome da izgledaš kao malena devojčica koja se igra odraslih tako što oblači mamine cipele. Zato, navikni se na svoj manjak visine, jer se neće promeniti.

Pročitaj i ovaj tekst.

slika2 štikla2 Osam razloga da ne nosiš štikle (2. deo)

I ravne cipelice umeju da izgledaju ženstveno

7. Moda

Poznate ličnosti su često uhvaćene u previsokim štiklama. To je zato što je njihov posao da izgledaju dobro i da promotuju modu. Međutim, moda često nije praktična za nas, obične žene. Nosi cipele koje voliš, a ne one koje su eksperti proglasili bitnim.

8. Momci

Mada sve mi volimo da živimo u svetu u kom su muškarci dvometraši i izgledaju kao da su sad izašli iz teretane, istina je da je više niskih momaka nego visokih. Ako si visoka devojka i još si na štiklama – ko će ti prići? Retko ko. Ne zato što nisi lepa, nego zato što… pa, u tim štiklama izgledaš mnogo više od njih, a znaš kakvi su muškarci – ne žele pored sebe išta što može da im ugrozi ego.

Nema razloga (osim ako imaš povredu na stopalima) da ne nosiš štikle u posebnim prilikama. Lepe su, seksi su i u njima se osećaš dobro. Međutim, iz svih razloga koje sam izlistala gore, štikle nisu pogodne za svakodnevno nošenje. Sačuvaj ih za posebne prilike i čuvaj stopala.


Sofija Popović – devojka koja je čula previše prča o princezama i prinčevima.

 

Editors choice