Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Biti žena ima toliko prednosti! Naravno, sigurna sam da i biti muškarac ima svojih prednosti takođe, ali mislim da iz tog ugla neću govoriti ovog puta. Razmišljala sam i odlučila da sastavim osam razloga zbog kojih volim što sam žena! Žene su sposobne da urade neke od stvari koje muškarac nikada ne bi mogao. I po pitanju nekih aspekata zaista nam je lakše nego muškarcima. Ovde je spisak od osam stavki zbog kojih obožavam što sam žena. Sigurna sam da ćete se i same u mnogim stavkama pronaći, a ako ne – setićete se nekih svojih primera!

Mogu da imam muža

Glavni razlog zbog kog volim što sam žena jeste što mogu da imam muža! Moj muž je moj najbolji prijatelj, moja stena i srodna duša, sluša me i voli bezuslovno. Ne mogu ni da zamislim kakav bi mi život bio bez njega. Kao žena, imam tu beneficiju da mogu da imam muža. Ako vas ta ideja ne oduševljava, možda još uvek niste naišle na pravog momka.

srecan zena 4 Osam razloga zbog kojih volim što sam žena

Mogu da se šminkam

San mi je da postanem šminker. Ko zna da li ću ikada taj cilj i ostvariti, ali za sada mogu da uživam igrajući se šminkom. Obožavam da se sređujem! Ima nešto u vezi sa tim crnim ajlajnerom što može da vam popravi prilično ružan dan. I crveni ruž ima neverovatnu moć, zar ne?

Editors choice