Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Dakle, da se bacimo na suštinu – ako želite da budete srećni, zdravi i da volite ono što radite i ono čime doprinosite svetu, onda se sami morate odlučiti na to.

Savet #1 – Slušajte svoje srce

“Budite odani onome što postoji u vama.” – Andre Gid (Andre Gide)

Slušajte svoje potrebe, svoje želje, slušajte sve što vam srce govori. Ako niste u ravnoteži, ako osećate da nešto nije kako treba, ako znate da sebi ne pružate dovoljno, ako znate da želite da vodite zdrav život ali ne znate zašto još niste počeli ili ne možete da istrajete kada počnete – ovo vam vaše srce poručuje da ne idete putem koji ono zaista želi.

Stoga, kako da odgovorite na ova pitanja i osećanja? Slušajte, a potom i delajte.

Savet #2 – Pronađite svoju svrhu

Zapišite šta za sebe želite. I šta god da je u pitanju, zapišite.

Savet #3 – Naglasite trasu do sopstvenog uspeha

Zapišite korake koje ćete morati da napravite da biste to nešto postigli, makar vam bila potrebna i dan-za-danom analiza kako biste postigli to o čemu sanjate. Sve ove ciljeve možete da nazovete različitim imenima. Ne prestajite da pišete dok niste o svima njima porazmislili. Možete čak dodati i još nešto kada ispunite ove početne.

Savet #4 – Pripremajte se ozbiljno

Ovo je vaše. Vi ste vladar ove igre. Pripremajte se onako kako vama odgovara kako biste mogli da napravite prvi korak i postignete uspeh.

Možda je u pitanju planiranje obroka tako da možete da ostanete u dobroj formi ili počnete dobro da se hranite. Potom recite porodici ili zapišite nedeljnu listu stvari koje moraju da se urade, da ćete pripremati obroke između četiri i pet, i da će vam namirnice trebati do dva. Recite njima i recite sebi da to mora da bude urađeno. I biće.

happywomaninfield1 opt Osam saveta za zdravlje i sreću

Vaša sreća je važna. Vi ste važni

Savet #5 – Motivišite se svakodnevno

Unesite energiju u igru i radite sve što je potrebno kako biste održali sagorevanje kalorija na visokom nivou. Ne prestajte, a pronalazite načine da se svakodnevno motivišete na trening i dobru ishranu. Zapamtite svrhu, zašto ovo radite i šta time dobijate…

Savet #6 – Ravnoteža je sve

Zapamtite da, ako vam sva energija odlazi i ništa se ne dešava zauzvrat, nećete biti srećni. Ravnoteža u životu je sve. Jin/Jang, sunce/mesec, pozitivno/negativno, svetlost/tama… Bez jednog, ne postoji drugo. Ako stalno dajete, a ne dobijate ništa zauzvrat – uvek će nešto nedostajati.

Tražite ravnotežu. I pronaći ćete ravnotežu.

Savet #7 – Zapamtite da ste vi bitni

Vaša sreća je važna. Vi ste važni. Da, jeste. Ne zaboravite da sebi malo popustite. Ne treba vam niko drugi da vam kaže da će nešto biti okej ili da je sasvim u redu da sebe stavite na prvo mesto – jer, jednostavno, tako jeste i to već sami znate. A u redu je jer želite da budete srećni. I, ovo je nešto što je najvažnije – sada i uvek.

Hajde da okrenemo ovu situaciju u korist drugih. Ako ste nesrećni, manje ćete želeti da nešto srdačno radite za druge ljude. Ali, ako jeste srećni, onda ćete imati više energije i radije ćete pomagati drugim ljudima.

Savet #8 – Stavite sebe na prvo mesto

Prestanite da živite za druge stvari i druge ljude. Živite za sebe. Nemojte zaboraviti da se snaga, moć i strast kriju u vama samima. Nekada je sve to zatrpano maglom koja vas okružuje, ali nikada ne prestajte da se krećete napred i da trasirate sebi put za koji ste predodređeni.

Živite život onako kako zaslužujete!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice